Στην Αλμέρε ο Ζαγαρίτης: «Πιστεύω πολύ σε αυτό το πρότζεκτ»

Ο Ζαγαρίτης

i

© Almere FC

Στην Αλμέρε ο Ζαγαρίτης: «Πιστεύω πολύ σε αυτό το πρότζεκτ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:00 - 07.06.2024

Ποδοσφαιριστής της Αλμέρε είναι και επίσημα ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα.

Την νέα ομάδα της καριέρας του βρήκε ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος συμφώνησε σε όλα με την Αλμέρε και εκείνη ανακοίνωσε την απόκτησή του την Παρασκευή (7/6), με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε συμφωνία για δύο έτη, που περιλαμβάνει και οψιόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αλμέρε:

«Η Αλμέρε έχει ένα νέο: Ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα, ήρθε στην ομάδα μας αφού προηγουμένως είχε παίξει στην Πάρμα. Στο σύλλογο μας υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για τρίτη χρονιά.

«Καρφιά» Πλατινί για Τσέφεριν και Ινφαντίνο: «Σκέφτονται μόνο τα χρήματα, δεν είναι τίποτα στο ποδόσφαιρο»
REST OF THE WORLD

11:00 - 05.06.2024

«Καρφιά» Πλατινί για Τσέφεριν και Ινφαντίνο: «Σκέφτονται μόνο τα χρήματα, δεν είναι τίποτα στο ποδόσφαιρο»

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου Μισέλ Πλατινί δεν μάσησε τα λόγια του προς τον πρόεδρο της UEFA και αυτόν της FIFA. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αλεξάντερ Τσέφεριν και Τζιάνι Ινφαντίνο νοιάζονται μόνο για τα χρήματα.

Ο Ζαγαρίτης προέρχεται από την ακαδημία νέων του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου Παναθηναϊκού, όπου έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 19 ετών. Τον χειμώνα του 2021, αγοράστηκε από την Πάρμα Κάλτσιο, τότε αγωνιζόταν στην ιταλική Serie A. Ο αριστερός μπακ, που μπορεί να παίξει και ως αριστερό χαφ ή αριστερό εξτρέμ, έζησε τα πάντα με αυτόν τον σύλλογο.

Υποβιβάστηκε στην πρώτη του σεζόν, αλλά ανέβηκε ξανά στο κορυφαίο επίπεδο αυτό το καλοκαίρι. Ο Βασίλειος έπαιξε επίσης σε τέσσερις διεθνείς αγώνες για την Ελλάδα U19 και έντεκα διεθνείς αγώνες για την U21.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του λέγοντας πως: "Πιστεύω στο πρότζεκτ της Αλμέρε. Το να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο στην Ολλανδία ήταν σίγουρα η προτίμησή μου. Η ολλανδική λίγκα φημίζεται για το επιθετικό της ποδόσφαιρο, δίνοντάς σου πολύ χώρο για να παίξεις ποδόσφαιρο"

Ο Παυλίδης είπε το «ναι» στην Μπενφίκα - Στα 20 εκατ. ευρώ το «deal» με Άλκμααρ
REST OF THE WORLD

10:50 - 07.06.2024

Ο Παυλίδης είπε το «ναι» στην Μπενφίκα - Στα 20 εκατ. ευρώ το «deal» με Άλκμααρ

Πολύ κοντά στο να ενταχθεί στη Μπενφίκα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς ο 25χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους «αετούς» κι απομένει το «ναι» της Άλκμααρ.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός διευθυντής Γιοχάν Χάνσμα τόνισε από πλευράς του ότι:: «Ο Ζαγαρίτης έχει μεγάλη εμπειρία από τις διεθνείς μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλαμε πολύ να έχουμε έναν αριστεροπόδαρο αριστερό μπακ και είμαστε πολύ χαρούμενοι με την έλευση του Βασίλη στον σύλλογο. Ο ίδιος είναι είναι δυνατός και αμυντικά και επιθετικά"».