Ζέκα: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ - Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ»

Κάρλος Ζέκα

i

© Intime

Ζέκα: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ - Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:11 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 09.10.2023

Μετά το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Ζέκα θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο κι έκανε... πάρτι. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τη νίκη με 5-0 κόντρα στους Περιστεριώτες με σκόρερ τους Σπόραρ, Γερεμέγεφ, Παλάσιος και Τζούρισιτς (δις). Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν και ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έκανε την επανεμφάνιση του στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2017, όταν και έγινε η μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη.

Μάλιστα, οι φίλοι των «πρασίνων» αποθέωσαν τον Ζέκα, ο οποίος ανταπέδωσε το χειροκρότημα. Οι συμπαίκτες του, του προσέφεραν το περιβραχιόνιο, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται αρχικά να το φορέσει.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως το δεύτερο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο στήθος δεν ήταν ιδανικό, καθώς στο 85ο λεπτό ο διεθνής μέσος πάτησε άτσαλα τον Κεσχρίντα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο κόσμος ωστόσο, έδειξε τρομερή στήριξη, χειροκροτώντας τον.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Κάρλος Ζέκα θέλησε μέσω των social media να στείλει το δικό του μήνυμα για τις 250 συμμετοχές του αλλά και για την εντυπωσιακή στήριξη που δέχτηκε από τον κόσμο.

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την αγάπη που μου έδειξαν, ήταν κάτι εκπληκτικό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Είμαι χαρούμενος που φόρεσα ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού. Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το ματς δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για μένα, αλλά θα επανέλθω. Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ», ανέφερε ο διεθνής μέσος.

Τα highlights από την πεντάρα του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου

Το «τριφύλλι» είχε απέναντί του μία καλή ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος, αλλά τον περιόρισε από το πρώτο λεπτό σε παθητικό ρόλο. Στο 3' ο Τζούριτσιτς με κεφαλιά σε σέντρα του Μλαντένοβιτς άνοιξε το σκορ και στο 33' ο Παλάσιος από πάσα του Σέρβου μεσοεπιθετικού, πέτυχε με ωραίο διαγώνιο σουτ το 2-0.

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε περισσότερη ποιότητα φέτος και παίρνουμε πιο άνετες νίκες» - Εξήρε τη διάθεση των παικτών του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:28 - 09.10.2023

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε περισσότερη ποιότητα φέτος και παίρνουμε πιο άνετες νίκες» - Εξήρε τη διάθεση των παικτών του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία της ομάδας του.

Στο 45'+1' ο Σπόραρ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Παλάσιος σε σπρώξιμο του Ασεβέδο για το 3-0. Ο Ατρόμητος, παράλληλα, έμεινε με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο στόπερ του και το ματς πλέον είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο 59' ο Τζούριτσιτς με λίγο τύχη έκανε το 4-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γερεμέγεφ, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Παλάσιος.