Ζιντάν: «Μου λείπει η προπονητική - Έχω κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα»

Ζιντάν

i

© Intime

Ζιντάν: «Μου λείπει η προπονητική - Έχω κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:44 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 06.06.2024

Ο Ζινεντίν Ζιντάν κλήθηκε να μιλήσει για την αγαπημένη του Μασσαλία, ενώ αποκάλυψε πως του... λείπουν οι πάγκοι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι «Carré» στο Youtube, ο Ζινεντίν Ζιντάν κλήθηκε να σχολιάσει την αθλητική επικαιρότητα κι όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στη Μασσαλία και την αγαπημένη του Μαρσέιγ, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην απουσία του από τους πάγκους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «του λείπει η προπονητική».

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Στην Μασσαλία και στις γύρω περιοχές, αγαπάμε τον αθλητισμό. Υπάρχουν πολλοί αθλητές που έχουν βγει από αυτήν την περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα ήθελα να δω περισσότερους Μασσαλούς στην Μαρσέιγ. Να βγαίνουν από τις γειτονιές, γιατί υπάρχει ένα απίστευτο γόνιμο έδαφος.

Μου λείπει που δεν αγωνίζομαι στην Μαρσέιγ, αλλά έτσι είναι. Το ταξίδι πήγε έτσι. Ο σύλλογος, παραμένει πάντα στην καρδιά μου. Οταν ήμουν μικρός, ήμουν στο γήπεδο, στο βόρειο πέταλο με τους φίλους μου. Ενα πραγματικό όνερο! Και κανείς δεν πρόκειται να μου το αφαιρέσει αυτό», ανέφερε αρχικά.

Για την ενδεχόμενη επιστροφή στους πάγκους: «Φυσικά και μου λείπει η προπονητική, αλλά είμαι απασχολημένος. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, είναι να είμαι απασχολημένος, κάνοντας πράγματα. Να δραστηριοποιούμαι κάπου. Και είμαι! Αλλά εξακολουθώ να είμαι προπονητής.Ναι, μερικές φορές μου λείπει η καθημερινότητα. Να ξέρετε όμως, ότι η καθημερινότητα ενός προπονητή είναι έντονη και χρειάζεται πολλή ενέργεια. Εκανα λοιπόν ένα διάλειμμα. Και είναι ένα μεγάλο διάλειμμα. Αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό. Κάποια στιγμή, θα δούμε τι θα γίνει κι εάν χρειασθεί να επιστρέψω θα το κάνω. Αλλά μου λείπει κατά διαστήματα η προπονητική».