Ζιντάν για τον πάγκο της Βραζιλίας
i

Ζιντάν / ©INTIME

Ζιντάν για τον πάγκο της Βραζιλίας

Δημήτρης Χούπης 14:44 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 25.12.2022

Τον αντικαταστάτη του Τίτε αναζητά η Βραζιλία, με το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν, να είναι στη λίστα.

Άλλο ένα όνομα για την αντικατάσταση του Τίτε, προστέθηκε στη λίστα της Βραζιλίας. Ο Ζινεντίν Ζιντάν σύμφωνα με την «Equipe» είναι αρκετά ψηλά στη λίστα της «Σελεσάο» για τον διάδοχο του Τίτε.

Ο Γάλλος τεχνικός πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέλουν στη βραζιλιάνικη ομοσπονδία και «παίζει» αρκετά, για να κάτσει στο πάγκο της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ψάχνουν έναν ξένο προπονητή, με πολύ καλό βιογραφικό και ο Ζιντάν έχει τρία σερί Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρόλα αυτά από τη μεριά του πρώην τεχνικού της «Βασίλισσας» ακόμα δεν έχει βγει καμία διευκρίνιση για το θέμα αυτό. Στη Βραζιλία έχουν στόχο να βρεθούν ξανά στη κορυφή του κόσμου μετά από το 2002 και αυτό φαίνεται από τα ονόματα που έχουν στη λίστα τους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Κάρλος Αντσελότι είναι μία ένδειξη των προπονητών που αναζητούν. 

Στα τελευταία πέντε Παγκόσμια Κύπελλα η «Σελεσάο» είχε ταβάνι τον ημιτελικό. Μάλιστα τον μοναδικό ημιτελικό που έχει παίξει μετά το 2002 ήταν στη χώρα τους το 2014, όταν η Γερμανία τους είχε συντρίψει με 7-1! Στα υπόλοιπα Μουντιάλ η Βραζιλία έχει αποκλειστεί στα προημιτελικά, από τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Κροατία.