Ζιρού: Έκανε πως δεν ξέρει αγγλικά για να μην ανταλλάξει τη φανέλα του με ποδοσφαιριστή (pic)
i

Ολιβιέ Ζιρού/ ©Intime

Ζιρού: Έκανε πως δεν ξέρει αγγλικά για να μην ανταλλάξει τη φανέλα του με ποδοσφαιριστή (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:53 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 23.12.2022

Ο Ολιβιέ Ζιρού κατηγορήθηκε από τον Τζέισον Κάμιννγκς πως προσποιήθηκε ότι δεν ξέρει αγγλικά για να μην ανταλλάξουν φανέλες. Ο Γάλλος επιθετικός έδωσε την απάντηση του με χιουμοριστικό τρόπο μέσω Twitter.

Ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ο 36χρονος επιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα για να φθάσει η Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ. Μπορεί οι «τρικολόρ» να μην έφθασαν στην back to back κατάκτηση του Μουντιάλ αλλά ο φορ των «μπλε» έγραψε ιστορία. 

Στην αναμέτρηση της Γαλλίας κόντρα στην Πολωνία για τους “16” του Μουντιάλ 2022 βρήκε δίχτυα και έφθασε τα 52 γκολ. Ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί και έγινε ο ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στους «τρικολόρ».

Ο Ολιβιέ Ζιρού πέρα από πρωταγωνιστής για τους Γάλλους έγινε πρωταγωνιστής και σε ένα περιστατικό. Ο Τζέισον Κάμιννγκς θέλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Αυστραλίας με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν να ανταλλάξει φανέλες με τον Γάλλο επιθετικό. Κάτι που δεν κατάφερε. Όπως είπε ο επιθετικός των «καγκουρώ» ο φορ των «τρικολόρ» τον απέφυγε με ένα περίεργο τρόπο. 

« ...όταν προχωρούσα προς τα αποδυτήρια είδα τον Ζιρού να περπατάει και τον ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει την φανέλα του επειδή είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Και αυτός προσποιήθηκε ότι δε ξέρει να μιλάει αγγλικά παρόλο που ήταν 10 χρόνια στην Premier League...», είπε ο Τζέισον Κάμιννγκς σε κανάλι της Αυστραλίας. 

Ο Ζιρού δεν το άφησε έτσι. Ο φορ της Μίλαν ανέβασε ένα Tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, στο οποίο δείχνει πως αντάλλαξε φανέλα με τον συμπατριώτη του Αυστραλού ποδοσφαιριστή, Τζάκσον Ίρβιν. Μάλιστα τον κάλεσε να απαντήσει στα αγγλικά.