Ζοζέ Μουρίνιο: Δώρισε το μπουφάν του σε παιδί και φούντωσε τις φήμες για την εθνική ομάδα (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Μουρίνιο/©Twitter

Ζοζέ Μουρίνιο: Δώρισε το μπουφάν του σε παιδί και φούντωσε τις φήμες για την εθνική ομάδα (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 07:52 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο «special one» αναμένεται να έχει συνάντηση με την Ομοσπονδία τις επόμενες ημέρες.

Η Ρόμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Άλγκαρβε. Στο τελευταίο της φιλικό επικράτησε 3-0 της Ολλανδικής Βάαλβαϊκ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπήκε στο πούλμαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Χαιρέτισε τους παίκτες και αποχώρησε με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας θα περάσει τα Χριστούγεννα στη χώρα του μαζί με την οικογένεια του. 

Ο προπονητής της Ρόμα είχε εξαιρετική διάθεση και έκανε δώρο το μπουφάν του σε ένα παιδί μετά την λήξη του φιλικού. 

Τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Μουρίνιο θα επιστρέψει στην Ιταλία στις 26 Δεκεμβρίου. Ωστόσο επισημαίνουν κάτι άλλο σημαντικό. Ότι μέχρι τότε θα έχει συνάντηση με τον Φερνάντο Γκόμες, τον πρόεδρο της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που θα του προτείνει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει ήδη γίνει η κρούση και πως η Ομοσπονδία περιμένει την απάντηση του. 

Οι παίκτες της Ρόμα παρακολουθούν τις εξελίξεις. Ο Τάμι Έιμπραχαμ δήλωσε μετά το ματς με την Βάαλβαϊκ: «Ο Μουρίνιο είναι μεγάλος προπονητής, όλοι τον θέλουν. Είναι επίσης τιμή που τον θέλει μια τόσο σημαντική ομάδα όπως η Πορτογαλία, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει επικεντρωθεί στην ομάδα. Κάθε μέρα προσπαθεί για τη βελτίωση μας. Διαβάζουμε ειδήσεις και στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν συζητάμε το θέμα. Δεν επηρεάζει κανέναν στην ομάδα. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι». 

Σε λίγες ημέρες λοιπόν θα λήξει και αυτό το σήριαλ και θα μάθουμε αν τελικά ο Μουρίνιο θα είναι ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.