Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ζήτησε από τη διοίκηση την αποχώρησή του Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ζήτησε από τη διοίκηση την αποχώρησή του Ρονάλντο

Sportal newsroom 12:24 - 15.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 27.11.2022

Ο Έρικ Τεν Χαχ ανέβαλε τις οικογενειακές του διακοπές ώστε να παραστεί στο έκτακτο συμβούλιο των διοικούντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ζήτησε την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το Μουντιάλ.

Μπορεί η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν να μην έχει μεταδοθεί ακόμη στην αγγλική τηλεόραση, αλλά ήδη ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έρικ Τεν Χαχ και η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων, έχουν πάρει από κοινού την απόφαση να τελειώνουν τη συνεργασία τους με τον 38χρονο σούπερ σταρ, μετά τα όσα είπε κατά της ομάδας αλλά κυρίως μετά την παραδοχή πως δεν σέβεται τον Ολλανδό τεχνικό.

Όπως αναφέρει το «ESPN», ο Τζόελ Γκλέιζερ είχε συνάντηση τη Δευτέρα με τον τεχνικό διευθυντή, Ρίτσαρντ Άρνολντ και τον Τεν Χαχ, ο οποίος ανέβαλε τις οικογενειακές του διακοπές για να είναι παρών και εισηγήθηκε πως ο Πορτογάλος δεν πρέπει να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ μετά το Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, φέρεται να δήλωσε στη διοίκηση πως δεν πρόκειται να θυσιάσει την ενότητα της ομάδας για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Πορτογάλου και είναι προετοιμασμένος να συνεχιστεί η χρονιά χωρίς αυτόν, ακόμα κι αν δεν αποκτηθεί αντικαταστάτης του κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είναι σε επαφή με νομικούς συμβούλους για να αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και παρά το ότι το συμβόλαιό του ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει στη λύση του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στον αρνητικό αντίκτυπο που έχουν προκαλέσει τα αποσπάσματα της επερχόμενης συνέντευξης στον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος εκτός της Γιουνάιτεντ δείχνει πως «προσβάλλει» και την εθνική Πορτογαλίας.

Tags: