Η Νορβηγία κατηγορεί τους Ισπανούς για... κατασκοπεία της εθνικής ομάδας - «Έστειλαν ανθρώπους στο βουνό για να δουν τι κάνουμε»

Νορβηγία

i

Νορβηγία/©Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Νορβηγία κατηγορεί τους Ισπανούς για... κατασκοπεία της εθνικής ομάδας - «Έστειλαν ανθρώπους στο βουνό για να δουν τι κάνουμε»

Κώστας Τόπας 14:11 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 23.03.2023
Οι Σκανδιναβοί καταγγέλλουν ότι οι προπονήσεις τους καταγράφονται από τον ισπανικό Τύπο από ένα βουνό δίπλα στο γήπεδο της Μαρμπέγια.

Η εθνική Νορβηγίας βρίσκεται στη Μαρμπέγια και προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Ισπανία, που διεξάγεται το Σάββατο (25/03) στη Μάλαγα και που σηματοδοτεί το ντεμπούτο των δύο εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2024. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που ενοχλεί τους Νορβηγούς, οι οποίοι αισθάνονται ότι κατασκοπεύονται από τον ισπανικό Τύπο.

Δεδομένου ότι το προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η νορβηγική ομάδα περιβάλλεται από βουνά, μια ομάδα της «Movistar Plus» άδραξε την ευκαιρία να καταγράψει κάποιες εικόνες, όπως αναφέρει η «AS». 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

«Μάλλον δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Αυτό είναι αδιανόητο. Δεν μπορούμε να προπονούμαστε κεκλεισμένων των θυρών και να μας βιντεοσκοπεί κάποιος, ετοιμάζουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε την προπόνηση κρυφή», είπε ο Σάντερ Μπερζέ, μέσος που παίζει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην Championship.

Η νορβηγική FA έχει ήδη αντιδράσει και ανακοίνωσε ότι θα σταλθούν στην περιοχή άνθρωποι ασφαλείας μέχρι το Σάββατο. Μια ιδέα που ήταν σύμφωνη με αυτό που είχε προτείνει ο Μόρτεν Θόρσμπι, μέσος της Ουνιόν Βερολίνου: «Έπαιζα στην Ιταλία και είχαμε ασφάλεια στους λόφους γύρω μας. Ίσως πρέπει να κάνουμε το ίδιο και εδώ».