Ανακοινώθηκε ως μεταγραφή-βόμβα στη Γ' Εθνική, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στην ομάδα του!
i

Εντινγκά / ©intime

Ανακοινώθηκε ως μεταγραφή-βόμβα στη Γ' Εθνική, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στην ομάδα του!

Sportal newsroom 20:58 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 29.01.2023
Μπορεί να είχε συμφωνήσει με τον Πόρο, αλλά ο Ντελβίν Εντινγκά, δεν εμφανίστηκε ποτέ, με την διοίκηση της κρητικής ομάδας να είναι «έξω φρενών».

Ο Πόρος έκανε μια μεταγραφή «βόμβα» για δεδομένα της Γ' Εθνικής με την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά. Ο Γάλλος είχε περάσει ξανά από την Ελλάδα, καθώς είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της γαλλικής, Μονακό.

Παρόλα αυτά ο Εντινγκά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο. Η κρητική ομάδα με μία ανακοίνωσή της κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενώ υποστηρίζει ότι ακόμα δεν απαντάει στις κλήσεις.

Η ανακοίνωση του Πόρου: 

«Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ κι ενώ ήμασταν καθ’ οδόν από τον Άγιο Νικόλαο για το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να υποδεχθούμε τον Ντελβίν Εντινγκά ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος!

Στις συνεχείς κλήσεις μας δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα κι ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει να έρθει απόψε Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Κρήτη κι έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια από Παρίσι για Ηράκλειο μέσω Αθηνών. Μπορεί να μετράμε λίγα χρόνια ζωής ως σωματείο αλλά έχουμε ΗΘΟΣ και δεν είμαστε ΨΕΥΤΕΣ!

Την Δευτέρα (30/01) ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας με τον παίκτη και της θετικής απάντησης που είχε δώσει προκειμένου να έρθει στην ομάδα».