Το ευχαριστήριο μήνυμα της ΕΠΟ στις χώρες που ανταποκρίθηκαν θετικά για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος: «Είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες»

ΕΠΟ

i

© Intime

Το ευχαριστήριο μήνυμα της ΕΠΟ στις χώρες που ανταποκρίθηκαν θετικά για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος: «Είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες»

Sportal newsroom 16:24 - 13.05.2023
Η ΕΠΟ με ένα μήνυμα είπε «ευχαριστώ σε όλες τις χώρες που ανταποκρίθηκαν θετικά στο να φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Μετά από ένα μεγάλο... σίριαλ όπως όλα δείχνουν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου στις 20:30. 

Με μία επιστολή λοιπόν η ΕΠΟ είπε «ευχαριστώ» στους προέδρους όλων των ομοσπονδιών που ανταποκρίθηκαν θετικά στη διεξαγωγή του τελικού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε σήμερα ευχαριστήρια επιστολή στους Προέδρους των Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών Κύπρου, Ρουμανίας, Αλβανίας και Πολωνίας για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα που τους απηύθυνε η ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στις χώρες τους.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και σε FIFA - UEFA καθώς και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες μέλη της UEFA. Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

Αγαπητοί Πρόεδροι,

Φίλε Γιώργο,

Φίλε Armand,

Φίλε Razvan,

Φίλε Cesary,

Στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ανταποκριθήκατε με κατανόηση, αμεσότητα και πνεύμα απαράμιλλης αλληλεγγύης.

Είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες.

Το ποδόσφαιρο ανήκει στις Εθνικές Ομοσπονδίες, τη FIFA και την UEFA.

Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει στις κυβερνήσεις.

Με βαθιά εκτίμηση»

Tags: