Δεν κάνουν δηλώσεις στο BBC οι ποδοσφαιριστές της Premier League, για να στηρίξουν τον Λίνεκερ που βρίσκεται σε παύση

Γκάρι Λίνεκερ

i

Γκάρι Λίνεκερ/PrtScr

Δεν κάνουν δηλώσεις στο BBC οι ποδοσφαιριστές της Premier League, για να στηρίξουν τον Λίνεκερ που βρίσκεται σε παύση

Κώστας Τσιακλής 16:08 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 12.03.2023
Τη στήριξη τους στο πρόσωπο του Γκάρι Λίνεκερ (που βρίσκεται σε παύση από το BBC) θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές της Premier League και δεν θα κάνουν δηλώσεις στο αγγλικό κανάλι.

Οι ποδοσφαιριστές της Premier League δεν θα κάνουν δηλώσεις στο κανάλι του BBC προκειμένου να στηρίξουν τον Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος βρίσκεται σε παύση από το αγγλικό κανάλι.

Το BBC έβαλε στον «πάγο» τον πρώην επιθετικό μετά από ένα σχόλιο που έκανε για την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει τη χορήγηση ασύλου σε παράνομους μετανάστες. Συγκεκριμένα ο Λίνεκερ είχε συγκρίνει την κυβέρνηση των συντηρητικών με τη ναζιστική Γερμανία, λέγοντας:

«Παίρνουμε λιγότερους μετανάστες σε σχέση με άλλες μεγάλες πρωτεύουσες από την Ευρώπη. Είναι μία απίστευτα βάναυση πολιτική προς τους πιο ευάλωτους ανθρώπους με τρόπο που δεν είναι πολύ διαφορετικός από τη Γερμανία τη δεκαετία του '30».

Σε νεότερη εξέλιξη, ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιρστών της Premier League επιβεβαίωσε στο Sky Sports πως οι παίκτες δεν θα είναι υποχρεωμένοι να μιλήσουν στο BBC για να στηρίξουν τον Λίνεκερ αλλά και όσους εργάζονται στην εκπομπή «Match Of The Day».

Θέλει Τσέλσι ο Ζοάο Φέλιξ και ετοιμάζεται για μάχη με την Ατλέτικο
PREMIER LEAGUE

14:30 - 11.03.2023

Θέλει Τσέλσι ο Ζοάο Φέλιξ και ετοιμάζεται για μάχη με την Ατλέτικο

Ο Ζοάο Φέλιξ φαίνεται να είναι ευχαριστημένος στο Λονδίνο και δεν αποκλείεται η Τσέλσι να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης τον επόμενο καιρό ώστε να τον αποκτήσει μόνιμα.

Την συγκεκριμένη εκπομπή ο Λίνεκερ την παρουσιάζει από το 1999. Ο βετεράνος Άγγλος επιθετικός μάλιστα είχε αναρτήσει το παράπονο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν υπάρχει τεράστια εισροή. Δεχόμαστε πολύ λιγότερους πρόσφυγες από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή είναι απλώς μια αμέτρητα σκληρή πολιτική που απευθύνεται στους πιο ευάλωτους ανθρώπους σε γλώσσα που δεν είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούσε η Γερμανία τη δεκαετία του '30 και είμαι εκτός;»