Ξυπνά και πάλι ο εφιάλτης της Μυκόνου για τον Μαγκουάιρ!

Χάρι Μαγκουάιρ

i

screenshot via Twitter

Ξυπνά και πάλι ο εφιάλτης της Μυκόνου για τον Μαγκουάιρ!

Ο Μαγκουάιρ άσκησε έφεση για όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2020 στη Μύκονο και θα καταθέσει μέσω βίντεο για την επίθεση κατά του αστυνομικού

Τα μπλεξίματα για τον Χάρι Μαγκουάιρ δεν έχουν τελειωμό, καθώς η υπόθεση με τη φερόμενη επίθεσή του κατά του αστυνομικού στη Μύκονο βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άσκησε έφεση μετά τις κατηγορίες εις βάρος του, ωστόσο δεν θα παραστεί στη δίκη που έχει οριστεί στις 7 Ιουνίου στην Σύρο, αλλά θα καταθέσει μέσω βίντεο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dailymail, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να καταθέσει μέσω βίντεο στη δίκη όπου θα εξεταστεί η έφεση επί της ποινής του. Σε παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος στους «Times», είχε παραδεχτεί πως δεν μετανιώνει για όσα έγιναν στη Μύκονο λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν. κάποιοι δεν θα το κάνουν. Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω. Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήμασταν εννέα, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη».

«Είμαι ένα παλικάρι που θέλει να ζήσει μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται. Μπορώ να θυμηθώ εκείνη την εποχή, όταν συνέβη, πολλοί άνθρωποι έλεγαν: "Λοιπόν, γιατί δεν έχει ασφάλεια να τον ακολουθεί; Έχει αρκετά χρήματα για να το κάνει αυτό." Αλλά η ουσία είναι ότι είμαι διακοπές με την οικογένειά μου. Είμαι διακοπές με τη γυναίκα μου και την αδερφή μου και τον αδερφό μου. Θέλω να ζήσω μια κανονική ζωή».

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Χάρι Μαγκουάιρ είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με την αστυνομία στη Μύκονο, τον Αύγουστο του 2020. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής κρίθηκε ένοχος για επίθεση σε αστυνομικό και απόπειρα δωροδοκίας, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών με αναστολή.