«Προπονούμασταν σε ένα χωράφι για σκύλους και μας έκαναν παρατήρηση οι ιδιοκτήτες»: Η απίστευτη ιστορία της Λούτον από τον παίκτη που την ζει από την 5η κατηγορία!

Πέλι Ράντοκ Μπάνζου

i

©ss youtube

«Προπονούμασταν σε ένα χωράφι για σκύλους και μας έκαναν παρατήρηση οι ιδιοκτήτες»: Η απίστευτη ιστορία της Λούτον από τον παίκτη που την ζει από την 5η κατηγορία!

Κώστας Τσιακλής 11:16 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 27.05.2023
Ο Ράντοκ Μπάνζου διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία της Λόυτον, στην οποία βρίσκεται από την 5η κατηγορία και πλέον διεκδικεί την άνοδο στην Premier League.

Η Λούτον αντιμετωπίζει την Κόβεντρι στον τελικό ανόδου στην Premier League και θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία μετά την περίοδο 1991-1992. Ένας παίκτης της ομάδας διηγείται το απίστευτο ταξίδι του με το σύλλογο από την 5η κατηγορία μέχρι το σημερινό παιχνίδι (27/05).

Πρόκειται για τον Πέλι Ράντοκ Μπάνζου, ο οποίος πήγε στη Λούτον αρχικά ως δανεικός το 2013 πριν αποκτηθεί κανονικά το 2014 από τη Γουέστ Χαμ. Ο 29χρονος άσος έζησε όλο το μεγάλο ταξίδι της Λούτον τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα την άνοδο στην 4η κατηγορία τη σεζόν 13-14, την άνοδο στην τρίτη κατηγορία την περίοδο 2017-2018 και την άνοδο στην Championship την αμέσως επόμενη σεζόν.

Ο Μπάνζου έκανε αναδρομή στο παρελθόν και μίλησε για τις πρώτες του στιγμές στη Λούτον αλλά και για το ταξίδι που ακολούθησε. Αυτό που έκανε την περισσότερη εντύπωση ήταν τα σχόλια του για το προπονητικό κέντρο της ομάδας, το οποίο ήταν ένα χωράφι για σκύλους. Μάλιστα ανέφερε πως οι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων τους έκαναν παράπονα όταν η μπάλα τα χτυπούσε.

Συγκεκριμένα ο Μπάνζου είπε: «Το γήπεδο προπόνησης ήταν ένα χωράφι για σκύλους με δύο φορητές καμπίνες κολλημένες μεταξύ τους. Οι ιδιοκτήτες έκαναν παράπονα στον προπονητή όταν η μπάλα χτυπούσε τους σκύλους. Ήρθα και το είδα και σκέφτηκα, «Ω, φίλε, αυτό είναι διαφορετικό». Ο Σαμ (Άλαρνταϊς) μόλις μου είπε, «Καλύτερα να υπογράψεις για τη Λούτον», οπότε δεν μου ήταν στα χέρια μου. «Σκέφτηκα, «Ωραία, θα το κάνω» και έγινε. Υπέγραψα τον Ιανουάριο, πήραμε αμέσως άνοδο και ήταν ένα υπέροχο ταξίδι.

Όλα έχουν ανέβει ένα επίπεδο. Πήραμε ένα νέο προπονητικό γήπεδο, ένα νέο γυμναστήριο, το φαγητό αλλάζει. Μικρά πράγματα συμβάλλουν στο να κάνουμε κινήσεις. Μπαίνουν παίκτες και με ρωτούν πώς ήταν. Τους λέω ότι το μέρος ήταν απαίσιο, ήταν τρελό.

Είχα ποτέ αμφιβολίες; Όχι. Ήθελα να έρθω εδώ; Με τίποτα. Ήταν ένα ρίσκο, αλλά άξιζε τον κόπο και εδώ είμαστε, 90 λεπτά από το να είμαστε στην Premier League. Ήταν μια κόλαση και είμαι ακόμα εδώ προσπαθώντας να πετύχω κάτι μεγάλο. Ας ελπίσουμε ότι θα πιούμε σαμπάνια το Σάββατο».

Tags: