Το νέο ρολόι του Ρονάλντο με θέμα την Σαουδική Αραβία κοστίζει σχεδόν 800.000 ευρώ!
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Jacob & Co & Instagram/@Cristiano

Το νέο ρολόι του Ρονάλντο με θέμα την Σαουδική Αραβία κοστίζει σχεδόν 800.000 ευρώ!

Κώστας Τόπας 08:19 - 26.01.2023
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους αθλητές με τα μεγαλύτερα έσοδα ετησίως, κάτι που επιβεβαιώνει και το πανάκριβο ρολόι που φοράει, το οποίο κοστίζει περίπου 800.000 ευρώ.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, αφού υπέγραψε συμφωνία-μαμούθ 200 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο με τους ηγέτες της Σαουδικής Pro League, Αλ Νασρ. Και παρόλο που κατά την παρουσίασή του μπέρδεψε την Σαουδική Αραβία με την Νότια Αφρική, το νέο ρολόι του Ρονάλντο έχει θέμα τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ronaldo είναι πρεσβευτής της μάρκας για την Jacob & Co και έχουν δημιουργήσει ένα ειδικό «Caviar Flyin Tourbillon», Το ρολόι, με το σχέδιο της θήκης Caviar 47 mm x 15,85 mm από λευκό χρυσό 18 καρατίων, έχει 388 πράσινους πολύτιμους λίθους Tsavorite. Αυτές οι πέτρες πιστεύεται ότι είναι 200 ​​φορές πιο σπάνιες από τα σμαράγδια αλλά λιγότερο δαπανηρές.

Jacob & Co

Το πράσινο είναι στη σημαία της Σαουδικής Αραβίας και θεωρείται σημαντικό χρώμα στο Ισλάμ λόγω της σύνδεσής του με τον Προφήτη Μωάμεθ. Η τιμή του αποτιμάται σε περίπου 800.000 ευρώ αλλά αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό μια προσαρμοσμένη μοναδική δημιουργία για τον Ρονάλντο, ο οποίος εθεάθη να φοράει το ειδικό αυτό ρολόι στον καρπό του για την πτήση του προς το Ριάντ.