Η αντίδραση - έκπληξη της Γουάντα Νάρα όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία του Ικάρντι με τρεις γυναίκες

Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι

i

Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι/ printscreen

Η αντίδραση - έκπληξη της Γουάντα Νάρα όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία του Ικάρντι με τρεις γυναίκες

Η απάντηση της Γουάντα Νάρα σε ερώτηση για τον Μάουρο Ικάρντι ξάφνιασε πολύ κόσμο.

Ο Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα, είναι από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει αμέτρητες φορές τα μέσα με τη ζωή τους. Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρχαν φήμες πως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλατασαράι, φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας Τουρκάλας τραγουδίστριας, η οποία είναι πολύ διάσημη στην χώρα της.

Ωστόσο, ένα story που έκανε ο 30χρονος επιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο έδειχνε τη Γουάντα Νάρα ημίγυμνη στο κρεβάτι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε όλους αρέσει αλλά εγώ είμαι ο ένας που βγάζει τη φωτογραφία», «άναψε» φωτιές και έφερε ξανά στο προσκήνιο τις φήμες επανασύνδεσης. Το ζευγάρι φαίνεται τώρα να έχει συμφιλιωθεί και να είναι ξανά μαζί.

Μία φωτογραφία, όμως πήγε να γίνει η αιτία για έναν ακόμα χωρισμό ανάμεσα στο ζευγάρι. Αλλά η αντίδραση της Γουάντα Νάρα δείχνει ότι μάλλον κάτι τέτοιο αποφεύχθηκε. Συγκεκριμένα, όταν η οικοδέσποινα του «Masterchef» στην Αργεντινή ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που δείχνει το Μάουρο Ικάρντι με άλλες τρεις γυναίκες να απολαμβάνουν μια βραδινή έξοδο στην Κωνσταντινούπολη η απάντησή της ίσως να ξάφνιασε πολλούς. 

«Είναι οι σύζυγοι των προπονητών, τους ξέρω όλους. Είναι ο άντρας της ζωής μου, είναι η οικογένειά μου», ήταν τα λόγια της.