Ατζέντης Γιαννούλη: «Είναι πολύ κοντά η μεταγραφή του στη Ρωσία»
i

Γιαννούλης / © PrntScrn

Ατζέντης Γιαννούλη: «Είναι πολύ κοντά η μεταγραφή του στη Ρωσία»

Κώστας Τσιακλής 11:34 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 14.05.2023
Ο μάνατζερ του Δημήτρη Γιαννούλη, Βασίλης Παναγιωτάκης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον δύο Ρωσικών ομάδων για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή.

Στη Ρωσία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Γιαννούλης. Το ρεπορτάζ αυτό επιβεβαιώνει ο ίδιος ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Βασίλης Παναγιωτάκης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από τη Νόριτς την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο καθώς όπως αναφέρει ο μάνατζερ του, Βασίλης Παναγιωτάκης, ο Έλληνας ακραίος μπακ βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο μεγάλες ομάδες της Ρωσίας.

Η σχετική είδηση έγινε γνωστή σε δηλώσεις του Έλληνα ατζέντη στο Ρωσικό κανάλι Rb Sport. Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτάκης είπε: «Κάτι θα συμβεί σίγουρα, όχι τώρα, αλλά το καλοκαίρι. Μία πιθανή μεταγραφή στην Ρωσία είναι πολύ κοντά. Μιλάμε με δύο πολύ μεγάλες ρωσικές ομάδες».

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Δεκέμβριο ο μάνατζερ του Γιαννούλη είχε αναφερθεί ξανά στο θέμα και είχε κατονομάσει μάλιστα και τις δύο ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για τον 27χρονο άσο.

«Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η μεταγραφή του Γιαννούλη στη Ρωσία είναι αδύνατη, αφού μέχρι το τέλος της σεζόν θα πρέπει να παραμείνει στην Αγγλία. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει, ίσως πάει στη Σπαρτάκ ή στη Ντιναμό. Πριν από περίπου δύο χρόνια υπήρχε ενδιαφέρον από μέρους τους για τον Δημήτρη. Ο ίδιος ο Γιαννούλης θα δεχτεί πρόταση από τη Ρωσία. Οι Έλληνες αγαπούν τους Ρώσους, οπότε δεν θα υπάρχουν προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στη Νόριτς από το καλοκαίρι του 2021, όταν και μεταγράφηκε από τον ΠΑΟΚ με περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά με τα «καναρίνια» ο Γιαννούλης έχει καταγράψει 65 συμμετοχές, με τις 27 εμφανίσεις να έρχονται φέτος.