Κρατούμενοι προς τον Ντάνι Άλβες: «Π@@στ@, βιαστή»
i

Ντάνι Άλβες / © Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Κρατούμενοι προς τον Ντάνι Άλβες: «Π@@στ@, βιαστή»

Κώστας Τσιακλής 13:02 - 14.05.2023
Σύμφωνα με συγκρατούμενο του Ντάνι Άλβες, ο Βραζιλιάνος δέχεται φραστικές επιθέσεις από τους υπόλοιπους κρατούμενοτυς, οι οποίοι τον φωνάζουν με τα επίθετα π@@στ@ και βιαστή.

Σε φυλακή της Καταλονίας εξακολουθεί να κρατείται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης γυναίκας τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 8 έως 10 ετών.

Σύμφωνα με μια τελευταία μαρτυρία ενός συγκρατούμενου του Βραζιλιάνου, ο Άλβες δέχεται φραστικές επιθέσεις από τους υπόλοιπους κρατούμενους, οι οποίοι τον φωνάζουν με επίθετα όπως π@@στ@ και βιαστή.

Το σχετικό ρεπορτάζ βγήκε στον αέρα της εκπομπής Telecinco «Fiesta». Ακολουθούν οι δηλώσεις του συγκρατούμενου του Ντάνι Άλβες.

«Είναι πιο αδύναμος και πιο αδυνατισμένος. Δεν βγαίνει έξω, βγαίνει στο γήπεδο μόνο όταν είναι να παίξει εναντίον μιας άλλης ενότητας. Αν όχι, μένει μέσα στην αίθουσα και παρακολουθεί τηλεόραση. Υπάρχουν αγενείς άνθρωποι και στην τραπεζαρία μερικές φορές τού φωνάζουν. "Εσύ, π@@στ@, βιαστή"».

Η απόρριψη της έφεσης του τον περασμένο Φεβρουάριο

Υπό κράτηση θα συνεχίσει να παραμένει ο Ντάνι Άλβες, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να μην δεχτεί την έφεση για αποφυλάκιση που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Βραζιλιάνος είχε κάνει αίτηση για αποφυλάκιση, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ενώ είχε προτείνει να παραδώσει τα δύο διαβατήριά του, καθώς έχει διπλή ιθαγένεια, ισπανική και βραζιλιάνικη.

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης ακολούθησε το πόρισμα του εισαγγελέα με αποτέλεσμα να απορρίψει το αίτημα προσωρινής αποφυλάκισης που κατέθεσε ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου, Κριστομπάλ Μαρτέλ, μια απόφαση που στοιχειοθετείται από την ύπαρξη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων αλλά και από το ρίσκο της φυγής του 40χρονου βετεράνου δεξιού μπακ εκτός Ισπανίας.