Να δοθεί δανεικός ο Αλεξανδρόπουλος θέλουν οι οπαδοί της Σπόρτινγκ
i

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος/ ©Photo By Joao Rico/Getty Images

Να δοθεί δανεικός ο Αλεξανδρόπουλος θέλουν οι οπαδοί της Σπόρτινγκ

Sportal newsroom 08:55 - 26.05.2023
Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέσω μιας ψηφοφορίας θεωρούν πως η καλύτερη λύση για το μέλλον του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου είναι να δοθεί δανεικός.

Το μέλλον του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ μοιάζει αβέβαιο εδώ και καιρό, ειδικά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και της αποτυχίας να μπει η πορτογαλική ομάδα στο Champions League της επόμενης χρονιάς. 

Κάπως έτσι οι φίλοι της Σπόρτινγκ έχουν αρχίσει να ψάχνουν την αιτία αυτής της αποτυχημένης σεζόν. Κάνοντας μια ψηφοφορία λοιπόν στο Twitter ρωτούσαν την άποψή των οπαδών για αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και ποια πρέπει να είναι η διαχείρισή τους από εδώ και πέρα. Ένας από αυτούς είναι και ο Έλληνας μέσος. 

Στη ψηφοφορία υπήρχαν τρεις επιλογές, να δοθεί δανεικός, να αποχωρήσει από την ομάδα και να μείνει. Οι φίλοι της Σπόρτινγκ λοιπόν αποφάσισαν πως το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή πρέπει να είναι μακριά από την ομάδα τους, όμως με τη μορφή δανεισμού, καθώς το 54,8% ψήφησε τη συγκεκριμένη επιλογή. 

Το 40,1% ήθελε να αποχωρήσει, ενώ μόλις το 5,1% επιθυμούσε να μείνει. Υπενθυμίζεται πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, αποχώρησε από την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, αλλά έχει ελάχιστες συμμετοχές. Συγκεκριμένα σε όλες τις διοργανώσεις έχει 16 εμφανίσεις χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα.