Μπουφόν: «Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω και την επόμενη σεζόν, θέλω να δω πώς θα μπω στα τελευταία παιχνίδια»

Τζίτζι Μπουφόν

i

©Τζίτζι Μπουφόν/Print Screen

Μπουφόν: «Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω και την επόμενη σεζόν, θέλω να δω πώς θα μπω στα τελευταία παιχνίδια»

Ο Τζίτζι Μουφόν σε δηλώσεις του μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στις ομάδες που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.

Σε δηλώσεις του ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στις ομάδες που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.

Επιπλέον ο Ιταλός τερματοφύλακας είπε πως το μεγάλο του όνειρό είναι να πανηγυρίσει την άνοδο με την Πάρμα, στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο 45χρονος τερματοφύλακας: 

Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια: «Αν η Πάρμα έπαιρνε την άνοδο στη Serie A, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Θα είχα κάνει όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα. Θα είχα συμφιλιωθεί πλήρως με τον εαυτό μου. Στα 45 μου, συνεχίζω να παίζω γιατί πάντα βρίσκω κάτι με το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος, βρίσκω νέα κίνητρα. Πάντα θέλοντας να υπερβώ τα όριά μου. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω και την επόμενη σεζόν. Θέλω να δω πώς θα μπω σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια, όσον αφορά τη το μυαλό, την ενέργεια και τη χαρά να βγαίνεις στο γήπεδο και να δείχνεις την τέχνη και το ταλέντο σου». 

Σχετικά με τις ομάδες της καριέρας του: «Η Πάρμα ήταν σαν τη μητέρα μου, η Γιούβε ο πατέρας μου και η Παρί ο φίλος που μου έδωσε την ενέργεια για να συνεχίσω. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα υπάρχει περισσότερη δύναμη και ταχύτητα». 

Όσον αφορά τις ιταλικές ομάδες και την πολύ καλή πορεία τους στην Ευρώπη: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Υπήρξε σίγουρα και τύχη στις κληρώσεις του Champions League, αλλά το να έχεις μια ομάδα στον τελικό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η μόνη ομάδα που νόμιζα ότι είχε την ευκαιρία να το πετύχει ήταν η Γιουβέντους».