Ο διαιτητής που έδωσε το πέναλτι φάντασμα κατά του ΠΑΟΚ Β', είχε δώσει και πέναλτι ανέκδοτο κατά του Παναθηναϊκού Β' (vids)

Διαμαρτυρίες παικτών Παναθηναϊκού στον Τομαρά

Ο διαιτητής που έδωσε το πέναλτι φάντασμα κατά του ΠΑΟΚ Β', είχε δώσει και πέναλτι ανέκδοτο κατά του Παναθηναϊκού Β' (vids)

Sportal newsroom 17:49 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 18.03.2023
To πέναλτι που καταλόγισε ο Γιάννης Τομαράς εναντίον του ΠΑΟΚ Β' «σήκωσε» πολλή κουβέντα, όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω διαιτητής προκάλεσε αντιδράσεις.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β' και Μακεδονικό, εξαιτίας μίας απόφασης του διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Γιάννης Τομαράς καταλόγισε πέναλτι εναντίον του «Δικεφάλου του Βορρά», το οποίο όμως - όπως φάνηκε και στο ριπλέι - ήταν ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε.

Πιο αναλυτικά, ο Τσοπούρογλου έκανε τάκλιν χωρίς, ωστόσο, να βρει τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, με τον ρέφερι όμως να βλέπει παράβαση και να σφυρίζει την... εσχάτη των ποινών. Με αυτόν τον τρόπο ο Τσουκάνης εκτέλεσε εύστοχα για το 2-3, εντούτοις το ματς τελικά έληξε με το ισόπαλο 3-3.

Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τομαράς κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος. Ο ίδιος άνθρωπος είχε καταλογίσει ξανά παράβαση η οποία δεν υπήρχε, στην αναμέτρηση Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β'. Τότε το επιθετικό φάουλ από τον Γιουμπιτάνα μετατράπηκε σε πέναλτι, με το οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε σε 2-2. Για την ιστορία, ο ΠΑΟ τελικά είχε πάρει τη νίκη με buzzer beater του Σαρδέλη.