Η αντίδραση του πατέρα του Άλκη στις συγνώμες των κατηγορουμένων (vid)
i

Αριστείδης Καμπανός/©Intime

Η αντίδραση του πατέρα του Άλκη στις συγνώμες των κατηγορουμένων (vid)

Sportal newsroom 11:03 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 24.01.2023
Ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός κλήθηκε να σχολιάσει τη «συγγνώμη» που ζήτησαν ενώπιον του δικαστηρίου τέσσερις εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας του γιου του.

Σήμερα (24/01) συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Πριν από μερικά λεπτά πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου.

Ερωτηθείς για τη «συγγνώμη» που ζήτησαν την Δευτέρα (23/01) ενώπιον του δικαστηρίου τέσσερις εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός τόνισε: «Θα προτιμούσα την συγγνώμη να την πουν μπροστά στο μνήμα του Άλκη μου».

Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα (24/01) με την κατάθεση ενός φίλου του Άλκη που τραυματίστηκε κατά την δολοφονική επίθεση.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας ανέφερε πριν την έναρξης της διαδικασίας ανέφερε ότι «το παιδί που καταθέτει σήμερα, επέζησε από αυτήν την τραγωδία. Φανταστείτε την ταραχή που είχε όταν προσπαθούσε να αντιληφθεί πράγματα, την στιγμή που ήθελε να σωθεί. Ο συγκεκριμένος έχει δει πράγματα και σκηνές πριν χάσει ο Άλκης την ζωή του. “Κοκκάλωσα όταν είδα να έρχονται με δρεπάνια και μαχαίρια κατά πάνω μας” μου είπε ο ίδιος. Είναι ανατριχιαστικό όταν αναπλάσεις στο μυαλό σου αυτή την εικόνα».