Σπανός μετά το «διαζύγιο» με Ιωνικό: «Η οικογένεια Τσιριγώτη είναι ό,τι καλύτερο συνάντησα στην καριέρα μου»
i

Δημήτρης Σπανός/©Intime

Σπανός μετά το «διαζύγιο» με Ιωνικό: «Η οικογένεια Τσιριγώτη είναι ό,τι καλύτερο συνάντησα στην καριέρα μου»

Sportal newsroom 15:33 - 24.01.2023
Ο Δημήτρης Σπανός μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τον Ιωνικό θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια Τσιριγώτη για τη συνεργασία τους, τονίζοντας πως αυτή η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ιωνικού με τον Δημήτρη Σπανό, καθώς οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Παραχωρώντας δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο 53χρονος τεχνικός ευχαρίστησε την οικογένεια Τσιριγώτη για τη στήριξή της και τόνισε πως ο λόγος που αποφάσισε να φύγει ήταν το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός:

«Θέλω αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους και για όσα πετύχαμε μαζί. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στο επιτελείο μου, σε όλους τους συνεργάτες μου που δουλέψαμε σκληρά για να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Όπως φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα μας. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλη την οικογένεια Τσιριγώτη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου, για τη στήριξη μέχρι τέλους και τα όσα έκαναν και κάνουν για την ομάδα, σπαταλώντας τα χρήματα και τον χρόνο τους για τον Ιωνικό. Η οικογένεια Τσιριγώτη είναι ό,τι καλύτερο συνάντησα στην προπονητική μου καριέρα! 

Μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ στον πάγκο της ομάδας, να φέρουμε ξανά τον Ιωνικό εκεί που αξίζει και να τον καθοδηγήσω στην πρώτη κατηγορία. Μαζί πανηγυρίσαμε, μαζί στεναχωρηθήκαμε, όλα τα κάναμε μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Το διαζύγιό μου με τον Ιωνικό είναι κοινή συναινέσει. Διότι μπαίνει μπροστά το καλό της ομάδας και βασικός στόχος όλων μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Γιατί η ομάδα έχει δείξει πως αξίζει να βρίσκεται στην Super League, διότι έχει καλούς ποδοσφαιριστές και μια σταθερή διοίκηση να την στηρίζει οικονομικά. Θα έχω για πάντα στην καρδιά μου τον Ιωνικό και τα όσα περάσαμε όλοι μαζί».