Όλα τα δεδομένα για Μαντσίνι: Το ταξίδι στην Αθήνα, οι απαιτήσεις του Άρη και η διαφορά που καλύπτεται
i

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι/©ΙΝΤΙΜΕ

Όλα τα δεδομένα για Μαντσίνι: Το ταξίδι στην Αθήνα, οι απαιτήσεις του Άρη και η διαφορά που καλύπτεται

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:35 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 24.01.2023
Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για την πραγματική διάσταση της υπόθεσης του Ντάνιελ Μαντσίνι και παρουσιάζει τα δεδομένα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Μία μεταγραφή από… άλλες εποχές προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος διαπραγματεύεται με τον Άρη για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι. Παρά τις φήμες από τη Θεσσαλονίκη για συμφωνία, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και όπως σας τόνισε το Sportal ο παίκτης δεν βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση του Άρη, αλλά είναι στην Αθήνα!

Το Sportal καταγράφει τα δεδομένα μέχρι τώρα... 

Καταρχάς, στον περίγυρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Μαντσίνι, αλλά επισημαίνουν ότι δεν έχουν συμφωνήσει στο αντίτιμο.

Αντίστοιχα, η διάψευση που μοίρασαν από το Τριφύλλι διατυπώθηκε πολύ προσεκτικά. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Μαντσίνι», ανέφεραν οι «πράσινες» πηγές, αποφεύγοντας, δηλαδή, να αρνηθούν ότι διεξάγονται συνομιλίες.

Στην Αθήνα ο Μαντσίνι!
SUPER LEAGUE

17:01 - 24.01.2023

Στην Αθήνα ο Μαντσίνι!

Αυτή τη στιγμή η προπόνηση του Άρη διεξάγεται χωρίς τον Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς ο Αργεντινός από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στην Αθήνα, με τις πληροφορίες να τον θέλουν κοντά στον Παναθηναϊκό.

Τι δίνει ο Παναθηναϊκός, τι θέλει ο Καρυπίδης

Ας περάσουμε στο… διά ταύτα. Άνθρωποι του Παναθηναϊκού και του Άρη διαπραγματεύονται εντατικά τις τελευταίες ώρες για τη μεταγραφή του Μαντσίνι. Παρότι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έχουν καλή προσωπική σχέση, στην προκειμένη παραμέρισαν τις διαφορές τους και συντονίζουν τις επαφές, έχοντας μιλήσει και τηλεφωνικά απ’ ευθείας.

Το αφεντικό του Άρη αξιώνει 2,5 εκατομμύρια ευρώ, η τελευταία προσφορά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ανέβηκε στα 2 εκατομμύρια. Υφίσταται μία απόκλιση 500.000 ευρώ, η οποία συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να καλυφθεί στο προσεχές 48ωρο.

Ο Καρυπίδης ποντάρει για να πάρει περισσότερα χρήματα, στην επικοινωνιακή πίεση που δέχεται ο Παναθηναϊκός μετά την καθυστέρηση στην ενίσχυση και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Αλαφούζος για να μειώσει την τιμή, θέλει να εκμεταλλευτεί την υπέρβαση του προϋπολογισμού του Άρη και την ανάγκη για ρευστό.

O Ολυμπιακός, το ενδιαφέρον από εξωτερικό και η θέληση του παίκτη

Για τον Μαντσίνι έχει ασχοληθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός, ενώ στη Θεσσαλονίκη ισχυρίζονται πως έχει εκδηλωθεί κρούση από το εξωτερικό με πολύ καλά λεφτά. Μία πληροφορία που όμως δεν υποστηρίζεται από το περιβάλλον του Αργεντινου εξτρέμ.

Φυσικά, στην εξίσωση προστίθεται η βούληση του Μαντσίνι. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει ανοιχτά την προτίμηση του στον Παναθηναϊκό. Ο εκπρόσωπος του έχει σύγκλιση απόψεων στο οικονομικό με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, ο Μαντσίνι ικανοποιείται με το αγωνιστικό σχέδιο του Γιοβάνοβιτς και ο παίκτης βλέπει ότι ο ανταγωνισμός στο «Γεώργιος Καλαφάτης» είναι περιορισμένος σε αυτό το τάιμινγκ.

Ο Μαντσίνι δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό, τόσο στο οικονομικό, όσο και σε άλλα ζητήματα, ενώ θα προτιμούσε να φύγει από τον Άρη. Παρότι έμεινε, είναι προφανές πως επιθυμεί να μετακομίσει και να διεκδικήσει υψηλότερους στόχους στην καριέρα του! Με τον Παναθηναϊκό να φαντάζει ως το ιδανικό νέο κεφάλαιο…