Συμφωνία Ιωνικού με Γρηγορίου μέχρι το τέλος της σεζόν!
i

Ο Μιχάλης Γρηγορίου / © Intime

Συμφωνία Ιωνικού με Γρηγορίου μέχρι το τέλος της σεζόν!

Sportal newsroom 21:38 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 24.01.2023
Ο Ιωνικός έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Μιχάλη Γρηγορίου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο νέος προπονητής του Ιωνικού, με την ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας να είναι το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία αφορά συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και κάπως έτσι ο 49χρονος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Σπανό.

Σπανός μετά το «διαζύγιο» με Ιωνικό: «Η οικογένεια Τσιριγώτη είναι ό,τι καλύτερο συνάντησα στην καριέρα μου»
SUPER LEAGUE

15:33 - 24.01.2023

Σπανός μετά το «διαζύγιο» με Ιωνικό: «Η οικογένεια Τσιριγώτη είναι ό,τι καλύτερο συνάντησα στην καριέρα μου»

Ο Δημήτρης Σπανός μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τον Ιωνικό θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια Τσιριγώτη για τη συνεργασία τους, τονίζοντας πως αυτή η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Πλέον, ο Γρηγορίου έχει μπροστά του αρκετά δύσκολο έργο, αφού καλείται να διατηρήσει στη μεγάλη κατηγορία τους Νικαιώτες, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Βέβαια έχει την εμπειρία για να φέρει εις πέρας την εν λόγω αποστολή, καθώς είχε κάνει το ίδιο με τη Λαμία. Συγκεκριμένα, στα τέλη του 2020 ανέλαβε την ομάδα της Φθιώτιδας ούσα τελευταία στη βαθμολογία και κατάφερε να την κρατήσει -με άνεση- στη Superleague.

Επιπλέον, ο Μιχάλης Γρηγορίου υπήρξε προπονητής των ΑΕΛ, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Εθνικό Πειραιά, Κόρινθο, Αιολικό, Φωστήρα και Άγιο Δημήτριο.