Η άγνωστη πλευρά του Λουτσέσκου
i

Ράζβαν Λουτσέσκου/©intime

Η άγνωστη πλευρά του Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 10:26 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 31.01.2023
Η αγάπη του Ρουμάνου προπονητή για τις γάτες και όχι μόνο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τους αντιπάλους είναι ένας σκληρός άνθρωπος, που κάνει τα πάντα για να προστατεύει το συμφέρον της ομάδας του. 

Για τους ποδοσφαιριστές του είναι ένας άνθρωπος της πειθαρχίας και της τακτικής, που όμως μπορεί να μεταμορφωθεί σε πατρική φιγούρα και να συζητήσει μαζί τους σε βάθος όλα τους τα θέματα και να τους βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν. 

Ωστόσο, υπάρχει και ένας... άλλος Ράζβαν Λουτσέσκου. Ένας ευαίσθητος άνθρωπος που αγαπά βαθιά τα ζώα. Γάτες, κουνέλια και σκυλιά είναι κάποιες από τις ψυχές, όπως αναφέρει που φροντίζει. 

Στην Ξάνθη υπάρχει ολόκληρη έκταση με ζώα που φροντίζονται με δικά του έξοδα, ενώ όταν βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ είχε... υιοθετήσει όλες τις γάτες του συγκροτήματος όπου έμενε. «Αν εγκατέλειπα το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να ασχοληθώ είτε με τη μορφή εθελοντισμού για τα ζώα, κάπως να βοηθήσω. 

Δεν ξέρω πώς, αλλά αγαπώ πολύ τα ζώα, τα αντιμετωπίζω σαν ψυχές με προσωπικότητα και θέλω να τα υποστηρίζω όταν έχω την ευκαιρία», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του και αυτό δείχνει τον συναισθηματικό του χαρακτήρα. 

Μάλιστα, στο σπίτι του στο Βουκουρέστι έχει ειδικό σύστημα ταΐσματος, των τεσσάρων γατιών του, με το καθένα να έχει ειδικό τσιπάκι στον σβέρκο του προκειμένου η ταΐστρα να το διαβάζει και του δίνει την ανάλογη τροφή αναφορικά με τις βιταμίνες που πρέπει να πάρει.