Η παραμονή Αϊτόρ έχει μονάχα ένα τελευταίο εμπόδιο
i

Αϊτόρ / Intime

Η παραμονή Αϊτόρ έχει μονάχα ένα τελευταίο εμπόδιο

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:15 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 06.02.2023
Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και στην πλευρά του Αϊτόρ δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100%.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας όση σημασία και αν είχε, δεν ήταν η πιο ευχάριστη είδηση της Κυριακής για τους οπαδούς. Η καταρχήν συμφωνία της ΠΑΕ με τον Αϊτόρ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού εξτρέμ, ήταν η πιο σημαντική!

Η επικείμενη παραμονή του ηγέτη της ομάδας στο «Γεώργιος Καλαφάτης» έχει ενθουσιάσει τον κόσμο. Διότι για τη συντριπτική πλειονότητα των φίλων του Τριφυλλιού, ήταν απαίτηση να συνεχίσει με τα πράσινα ο 26χρονος εξτρέμ.

Στο πρακτικό σκέλος, ο Αϊτόρ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Έπεται η αποτύπωση των όρων στα επίσημα έγγραφα, με την υπογραφή να προσδιορίζεται με την επιστροφή του Καταλανού επιθετικού στην Αθήνα.

Για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, υφίσταται άλλη μία εκκρεμότητα: να τα βρει η διοίκηση του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Αϊτόρ για την αμοιβή του. Πρόκειται για το γραφείο «Goal Managment» του Ισπανού Άλμπερτ Μποτίνες, το οποίο έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του ποδοσφαιριστή.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Μεταξύ των παραγόντων του Παναθηναϊκού και των εκπροσώπων του Αϊτόρ, παρατηρείται μία απόκλιση στο οικονομικό. Όχι ασήμαντη, αλλά ούτε και ικανή να χαλάσει το συνολικό deal. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν με σκοπό την επίτευξη ενός συμβιβασμού, που θεωρείται θέμα χρόνου!

Tags: