Το παρελθόν χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Κωνσταντέλια στον Βόλο

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Αγία Παρασκευή Βόλου

Το παρελθόν χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Κωνσταντέλια στον Βόλο

Η ιδιαίτερη επίσκεψη που δέχθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

O ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βόλο για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα, και στο πλαίσιο αυτό ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, βρήκε την ευκαιρία για να θυμηθεί τα παλιά!

Το wonderkid του Δικεφάλου αποδέχθηκε την πρόσκληση της πρώτης του ακαδημίας, και συνάντησε μικρούς ποδοσφαιριστές, βγαίνοντας αρκετές φωτογραφίες και μοιράζοντας τους αυτόγραφα.

Ο λόγος γίνεται για την ποδοσφαιρική σχολή της Αγίας Παρασκευής Βόλου, που βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει ο ΠΑΟΚ. Εκεί περίμενε τους προπονητές και τους μικρούς ποδοσφαιριστές αυτής ο Γιάννης Κωνταντέλιας.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πέρασε αρκετό χρόνο μαζί με τους μικρούς αθλητές. Ο μικρός μάγος του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και μάλιστα υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, ενώ δεν είπε όχι σε κανένα αίτημα για φωτογραφία από τους θαυμαστές του.

Η σχετική δημοσίευση της σχολής Αγίας Παρασκευής Βόλου αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου Γιάννης Κωνσταντέλιας συνάντησε τον υπεύθυνο της σχολής μας και τους μαθητές – αθλητες μας. 

Ο Γιάννης συνομίλησε με τους μικρούς μας μαθητές – αθλητές, μοίρασε αυτόγραφα και θυμήθηκε τα … παλιά με τον Αλέξη Μαλακασιώτη».

Tags: