Τσατάλης: «Το ζήτημα με τους γονείς που φέρνουν μαζί παιδιά χωρίς εισιτήριο, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα»

Τάσος Τσατάλης

i

Τάσος Τσατάλης/©Intime

Τσατάλης: «Το ζήτημα με τους γονείς που φέρνουν μαζί παιδιά χωρίς εισιτήριο, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα»

Κώστας Τόπας 12:17 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 12.03.2023
Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλη έκανε έκκληση στους γονείς να μην φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο χωρίς να έχουν εισιτήριο, ειδικά σε ντέρμπι.

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (12/03, 19:00) τον Ολυμπιακό, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα την διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, πριν την έναρξη των Play Offs.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, με δημοσίευσή του στο Facebook τοποθετήθηκε στο θέμα της εισόδου των παιδιών μόνο με εισιτήριο στην «OPAP Arena», κάνοντας έκκληση στους γονείς να μην τα φέρνουν τους στο γήπεδο χωρίς να έχουν να έχουν εισιτήριο ειδικά σε ματς όπως το αποψινό με τον Ολυμπιακό.

«Δεν θέλουμε να γινόμαστε κουραστικοί αλλά το ζήτημα με τους γονείς που φέρνουν μαζί παιδιά χωρίς εισιτήριο και προσπαθούν να πιέσουν για την είσοδο τους στο γήπεδο, δημιουργεί πολύ μεγάλα προβλήματα. Ουρές, ένταση και αχρείαστη ταλαιπωρία για όλους. Κι αυτό χωρίς τελικά να είναι δυνατό στο τέλος να μπει μέσα παιδί χωρίς εισιτήριο. Δημιουργείται μόνο φασαρία χωρίς καμιά ουσία.

Το γήπεδο μας έχει 32 χιλιάδες θέσεις και είναι και πάλι απόψε sold out. Άρα δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να ισχύει το «έλα μωρέ βάλε το παιδί μέσα κι ας μην έχει εισιτήριο». Είναι απόλυτα ανέφικτο. Θέλουμε φυσικά τον κόσμο μας δίπλα, θέλουμε τα παιδιά μαζί μας, αλλά το γήπεδο μας έχει μια συγκεκριμένη χωρητικότητα. Σιγά – σιγά, καλά να είμαστε, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μαγική εμπειρία της OPAP ARENA δίπλα στην ΑΕΚ.

 Ως τότε μην υποβάλλουμε τους εαυτούς μας και τους υπόλοιπους Ενωσίτες σε ταλαιπωρία και μη δημιουργούμε πρόβλημα στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια μας. Δεν φταίνε σε τίποτα. Από νωρίς σήμερα στο Σπίτι Μας για να τα δώσουμε όλα στο πλευρό της ομάδας!», αναφέρει στη δημοσίευσή του.

Tags: