Συγκλονιστικό βίντεο: «Ποτέ ξανά» από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ για την τραγωδία των Τεμπών (vid)

ΑΕΚ

i

ΑΕΚ/PrtScr

Συγκλονιστικό βίντεο: «Ποτέ ξανά» από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ για την τραγωδία των Τεμπών (vid)

Κώστας Τόπας 12:42 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 12.03.2023
Με ένα συγκινητικό βίντεο, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ είπαν το δικό τους «αντίο» στα 57 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στη τραγωδία των Τεμπών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ, θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» στα 57 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στη τραγωδία των Τεμπών.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η ΑΕΚ: «Η τραγωδία στα Τέμπη θα παραμείνει για πάντα μία πληγή στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Οι 57 συνάνθρωποί μας, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, που χάθηκαν τόσο τραγικά και τόσο άδικα, ήταν δικοί μας άνθρωποι. Ήταν οι φίλοι μας, τα αδέρφια μας, οι γονείς μας, τα παιδιά μας, οι αγαπημένοι μας. Θα μπορούσε στη θέση τους να είναι ο καθένας και η καθεμιά από εμάς.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ δεν θα γινόταν να μείνουν σιωπηλοί. Θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο σε αυτές τις 57 ψυχές, αλλά και να ευχηθούν να μην ξαναγίνει τέτοιο κακό. Με το βίντεο αυτό έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε αυτούς που κρατούν τις ζωές μας στα χέρια μας, να τις σέβονται και να τις προσέχουν όσο τους αξίζει».