Όλη η Λατινική Αμερική... βλέπει ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Όλη η Λατινική Αμερική... βλέπει ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:25 - 12.03.2023
Σε ένα ακόμα ντέρμπι τα κανάλια της Λατινικής Αμερικής στρέφουν την προσοχή τους στην Ελλάδα, με την τηλεοπτική κάλυψη του ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι αυτό που ξεχωρίζει στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, με το ενδιαφέρον να επεκτείνεται και εκτός συνόρων.

Περισσότεροι από 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει ντέρμπι - Συνόδευσαν το πούλμαν μέχρι τη Λ. Συγγρού (vid)
SUPER LEAGUE

16:41 - 12.03.2023

Περισσότεροι από 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει ντέρμπι - Συνόδευσαν το πούλμαν μέχρι τη Λ. Συγγρού (vid)

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού έφτασαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με στόχο να εμψυχώσουν τους παικτες του Μίτσελ ενόψει ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε ένα ακόμα ντέρμπι το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN δηλώνει «παρών» καλύπτοντας την αναμέτρηση των δύο ομάδων, η οποία έχει χαρακτήρα ζωής και θανάτου. Πιο αναλυτικά, μέσω της πλατφόρμας Star+ οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το παιχνίδι ανάμεσα στους «κίτρινους» και τους «ερυθρόλευκους».

© Live Soccer TV

Παράλληλα, στην Ιταλία το ματς θα μεταδώσει το δίκτυο «Mola» ενώ οι ομογενείς Έλληνες σε Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ θα μπορέσουν να δουν την αναμέτρηση μέσω του ΑΝΤ1 Sattellite.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται από κοινού στο παιχνίδι της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση της «OPAP Arena» έχει κατά κύριο λόγο χαρακτήρα ψυχολογίας ενόψει playoffs. Αυτή τη στιγμή, η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή της Stoiximan Super League ενώ ο Ολυμπιακός στην τρίτη θέση, με 59 και 53 πόντους αντίστοιχα.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);