Συγκλονιστικός Πετράκης - «Πουλούσα ρεβίθια έξω από το γήπεδο»

Συγκινημένος ο Πετράκης για την επιστροφή του στο Ηράκλειο.

i

©intime

Συγκλονιστικός Πετράκης - «Πουλούσα ρεβίθια έξω από το γήπεδο»

Sportal newsroom 21:33 - 18.03.2023
Ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιάννης Πετράκης βούρκωσε εξαιτίας της υποδοχής των φίλων του ΟΦΗ.

Οι οπαδοί, αλλά και οι άνθρωποι του ΟΦΗ υποδέχθηκαν θερμά τον Γιάννη Πετράκη.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τους ευχαρίστησε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Ο Κρητικός προπονητής βούρκωσε κάποια στιγμή στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο έχουμε πολλές χαρές και στενοχώριες και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι αυτό που βίωσα. Ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου όλους αυτούς που εκτίμησαν την προσφορά μου στο σωματείο. Θέλω να πω ότι από το Ρέθυμνο που είναι το χωριό μου, εδώ έξω από το γήπεδο πουλούσα φρέσκα ρεβίθια».

Για το ματς ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω φίλους και συμπατριώτες. Ανεξάρτητα από το αν έρχομαι ως αντίπαλος, είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην πατρίδα μου. Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και ότι αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα το ελέγχαμε με εξαίρεση ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο που χάσαμε την συγκέντρωση μας και σε συνδυασμό με την αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου.

Στο υπόλοιπο διάστημα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι γιατί κάναμε καθαρές φάσεις όμως όταν η ομάδα βρήκε την ικανότητα που έχει να κάνει αυτά τα πράγματα. Αυτή τη δουλειά κάνω πολλά χρόνια, από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία καθοδήγηση για καθυστερήσειςαπό την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία καθοδήγηση για καθυστερήσεις. Ποτέ δεν έχει συμβεί, ούτε σήμερα και ούτε θα υπάρξει, όμως, καμία φορά το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης, γιατί θέλω να είμαι δίκαιος, ενδέχεται να συμβεί. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει και το κλείνω εδώ. Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω υπηρετήσει την ομάδα από το πόστο του προπονητή και έχω φορέσει την φανέλα του».

Για τη μάχη της παραμονής, τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή που πήγα στον Λεβαδειακό, ήξερα ότι η δουλειά δεν ήταν εύκολη, αλλά έχουμε πίστη και για αυτό είμαστε εδώ, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, για μένα η διακοπή είναι μια ευκαιρία για να βάλουμε περισσότερα πράγματα στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».