Κασάμι: «Κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα δίνω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα»

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Κασάμι: «Κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα δίνω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα»

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε για την επιστροφή του στην ενδεκάδα, για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν, αλλά και τα συναισθήματα που κουβαλάει κάθε φορά που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για τις μάχες που έχει να δώσει η ομάδα του από εδώ και πέρα προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και το πως ένιωσε με την επιστροφή του στα γκολ, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κασάμι στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το πώς νιώθει: «Νιώθω ανακούφιση, δουλεύω πολύ σκληρά στα παρασκήνια για να συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς, είναι πολύ σημαντικοί για να πάρουμε την πρώτη θέση. Δύσκολο παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τους έντονους πανηγυρισμούς του: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς και κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα δίνω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα».

Για τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε την ποιότητα, αλλά δεν είναι αρκετή. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Μένουν εννιά παιχνίδια και πρέπει να τα δίνουμε όλα μέσα στον αγώνα για αυτή την ομάδα».