Λουτσέσκου: «Δεν πέταξα τίποτα στις κερκίδες, όπως πάντα λέω αλήθεια»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Δεν πέταξα τίποτα στις κερκίδες, όπως πάντα λέω αλήθεια»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:26 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 19.03.2023
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στο περιστατικό που έφερε την αποβολή του, κατά τη διάρκεια του Άρης - ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν πέταξε τίποτα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ έληξε με νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά», ωστόσο πρωταγωνιστές ήταν τα... επεισόδια τα οποία έφεραν και την μερική διακοπή του αγώνα, Πρωταγωνιστής ήταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος ισχυρίστηκε πως άδικα αποβλήθηκε, αφού τόνισε πως ο ίδιος ουδέποτε πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα.

Αποβλήθηκε ο Λουτσέσκου καθώς πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα, «F@@ck you» φαίνεται να του είπε ο Καρυπίδης εν συνεχεία (gallery & vids)
SUPER LEAGUE

21:06 - 19.03.2023

Αποβλήθηκε ο Λουτσέσκου καθώς πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα, «[email protected]@ck you» φαίνεται να του είπε ο Καρυπίδης εν συνεχεία (gallery & vids)

Τρομερή ήταν η ένταση στο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, με τα πνεύματα να οξύνονται λίγα λεπτά πριν τη λήξη που οδήγησε σε διακοπή στο ματς. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε ένταση με τον ίδιο και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV: 

Για το ματς: «Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα παιχνίδι. Όμως μας έλειπε η ένταση. Όταν πήραμε τον έλεγχο προσπαθήσαμε να επιβληθούμε. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με καλύτερη εικόνα του Άρη. Μπορώ να σας πω ότι ήταν έλλειψη της συγκέντρωσης μας. Στο δεύτερο μέρος παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τις αλλαγές: «Οι παίκτες είναι για να μπαίνουν και να δίνουν λύσεις. Ήταν μια δύσκολη η εβδομάδα μας και καταφέραμε να νικήσουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Ελπίζω οι αθηναϊκές ομάδες να έχουν την ανάλογη μεταχείριση».

Για την ένταση: «Μου είπαν ότι κάτι πέταξα κάτι. Δεν ήταν σωστό ούτε αληθές. Ο VAR είδε ότι κάτι πέταξα αλλά εγώ δεν έριξα κάτι στην κερκίδα. Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε τέτοια παιχνίδια.. Όπως πάντα λέω αλήθεια».