ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Μπένετ, μετά από Σουηδοϊρακινό διαιτητή και Αλβανό VARίστα, φέρτε Κινέζο ρέφερι και Βιετναμέζο στο VAR»

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Μπένετ, μετά από Σουηδοϊρακινό διαιτητή και Αλβανό VARίστα, φέρτε Κινέζο ρέφερι και Βιετναμέζο στο VAR»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:01 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 19.03.2023
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης με ευθείες βολές κατά της ΚΕΔ και του Μπένετ μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Επίθεση» και στον Λουτσέσκου - «Ντρέπεται και η ντροπή μαζί του»

Οι αποφάσεις του Αλ Χακίμ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Άρη που εξέδωσε ανακοίνωση, κατηγορώντας τον Μπένετ για τον ορισμό του, επικαλούμενος τη φάση από την οποία ξεκινάει η ισοφάριση, στην οποία υπάρχει παράβαση (επανάληψη). 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η… έμπνευση του κ. Μπένετ να ορίσει… Σουηδοϊρακινό διαιτητή στο αποψινό ντέρμπι, με VARista από την Αλβανία, αποδείχθηκε πολύ σωστή επιλογή! Ο σκοπός του ορισμού επετεύχθη! Ο VARistas κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι, αλλά… «ξέχασε» να δει νωρίτερα πως ξεκινάει η φάση από λανθασμένη εκτέλεση του πλαγίου άουτ.

Ξεκάθαρη παράβαση από τον ποδοσφαιριστή του αντιπάλου, που πατάει μέσα στο γήπεδο, αλλά ο VARistas… είπαμε, «ξέχασε» να την δει!

Αλλά μετά είδε επαφή, άρα πέναλτι, γι’ αυτό κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό, που συμφώνησε μαζί του (αφού στην Σουηδία δεν έχουν VAR, είπε να συμφωνήσει με τον VARista, που προέρχεται από μια χώρα που διαθέτει VAR). Κάπως έτσι ο αντίπαλος μάς ισοφάρισε, διότι με άλλο τρόπο δεν μπορούσε. Η διαιτησία είναι στα χειρότερά της. Έχει πιάσει πάτο. Ίσως έχουν αποφασίσει πως θα μοιράσουν τις πρώτες θέσεις.

Στο επόμενο ματς καλούμε τον κ. Μπένετ να ορίσει Κινέζο διαιτητή με Βιετναμέζο στο VAR! Όσο για τον προπονητή του αντιπάλου, ντρέπεται και η ντροπή μαζί του. Τους ίδιους θεατρινισμούς σε κάθε γήπεδο με προφανείς σκοπούς. Στα μάτια όλης της Ελλάδας, όμως, το μόνο που πετυχαίνει είναι να μικραίνει την ομάδα του.

Τον έχουν πάρει χαμπάρι…».