Παναγιώτης Αγριογιάννης: Έχασε τη μητέρα του και λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό

Ολυμπιακός

i

©intime

Παναγιώτης Αγριογιάννης: Έχασε τη μητέρα του και λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:30 - 19.03.2023
Μία συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση Βόλος - Ολυμπιακός, με πρωταγωνιστή τον προπονητή τερματοφυλάκων των Πειραιωτών.

Μία από τις στιγμές που ξεφύγουν από τα ποδοσφαιρικά δρόμενα εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστή τον τον Παναγιώτη Αγριογιάννη. Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Πειραιωτών έχασε τη μητέρα του προ ολίγων ωρών, όμως ο ίδιος βρήκε το σθένος να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό και να βοηθήσει την ομάδα του

«Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι πολλά παραπάνω από όσα φαίνονται ανάμεσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Μία νίκη μπορεί να κρύβει μικρά και μεγάλα μυστικά, η αποκάλυψη των οποίων δείχνουν και την άλλη, σε πολλούς άγνωστη, διάσταση του επαγγελματικού αθλητισμού.

Για τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, το Σαββατοκύριακο που έφυγε, τον σημάδεψε για μία ζωή. Με την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, έμαθε για το θάνατο της μητέρας του. Είχε δώσει μία γενναία μάχη για να νικήσει την ασθένειά της και να ζήσει.

Έως και την τελευταία στιγμή στο νοσοκομείο, προσπάθησε να κρατηθεί στη ζωή, δημιουργώντας στους γιατρούς την ανάγκη να μιλούν με θαυμασμό για την περίπτωσή της. Τη δύναμή της προφανώς και την κληρονόμησε ο Παναγιώτης, ο οποίος λίγες ώρες μετά, μετέβη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να είναι κοντά στην ομάδα, στη δεύτερη οικογένειά του.

Από τα λόγια θαυμασμού για τη μητέρα του, αισθανθήκαμε όλοι μας πως αυτό θα επιθυμούσε και εκείνη... να σταθεί δίπλα στον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντή και τον Έμι, τα ποδοσφαιρικά του παιδιά. Να τα προετοιμάσει για έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού, που είναι για όλους όσοι ζούμε μέσα στον οργανισμό του, κάτι παραπάνω από μία ομάδα.

Τέτοιες στιγμές απαιτείται ψυχικό σθένος και ο Παναγιώτης φαίνεται πως έχει μεγάλα αποθέματα μέσα του. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ομάδα μας, ήταν να του αφιερώσει τη νίκη στο Βόλο, στη μνήμη της μητέρας του, η οποία είναι βέβαιο πως θα αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης για τον ίδιο. Καλό της ταξίδι», ανέφερε σε ανάρτηση ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς.

Tags: