Απίστευτη καταγγελία του Άρη για Μπαλτάκο: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη»

Θόδωρος Καρυπίδης

i

© Intime

Απίστευτη καταγγελία του Άρη για Μπαλτάκο: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:47 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 20.03.2023
Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ ότι προέβη σε χυδαίες ύβρεις για τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ Άρης η οποία κατακεραυνώνει τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, επικαλούμενη συνομιλία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη όταν ο τελευταίος τον κάλεσε για να του εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τον κατηγορεί ευθέως ότι καταφέρθηκε με υποτιμητικές εκφράσεις για τον Άρη.

«Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι. "Προκαλείτε τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ. Δεν θα είσαι για πάντα στο απυρόβλητο".

Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε (άκουσον, άκουσον!!!) με τον εξής προκλητικό τρόπο και με πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις: "Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον ΑΡΗ"!!!

Δεν έχουμε λόγια… Με τον κ. Καρυπίδη μπορεί να έχει ότι διαφορές θέλει, όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για έναν Σύλλογο, που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής. Είναι πολύ μικρός για να εκφράζεται έτσι για τον ΑΡΗ. Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Ως ΑΡΗΣ, πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο του κ. Μπαλτάκου και τι συμφέροντα εξυπηρετεί».