Μαυροκουκουλάκης: «Ο διαιτητής έκανε τα πάντα για να μην χάσει η ΑΕΚ»
i

©print screen

Μαυροκουκουλάκης: «Ο διαιτητής έκανε τα πάντα για να μην χάσει η ΑΕΚ»

Sportal newsroom 00:38 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 20.03.2023
Πολλά παράπονα είχε ο α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος μίλησε μετά τον αγώνα στην «Αθλητική Κυριακή».

Πολλά παράπονα έχει ο Παναθηναϊκός από τον διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΚ, Νταμπάνοβιτς. Αρχικά οι «πράσινοι» φωνάζουν για τη δεύτερη κίτρινη που δεν έδωσε σε δύο περιπτώσεις στον Άμραμπατ, αλλά και για χέρι του Χατζισαφί, που δεν δόθηκε πέναλτι. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Μαυροκουκουλάκης μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο διαιτητής του αγώνα έκανε τα πάντα για να μην χάσει η ΑΕΚ.

Το ματς και τη διαιτησία: «Έχω να μιλήσω 20 χρόνια. Απόψε αυτός ο διαιτητής έκανε ότι μπορούσε για να μην χάσει η ΑΕΚ. Πέναλτι; Όχι δεν είναι χέρι. Δεύτερη κίτρινη στον Άμραμπατ; Όχι δεν είναι. Δεν έδινε ούτε τα αράουτ στον Παναθηναϊκό.

Στο δε τέλος που έφευγα είχε την αναίδεια αυτός ο Σιδηρόπουλος που λέει ότι είναι διεθνής διαιτητής 'ξέρετε λέει καθυστερήσαμε γιατί μπορεί στο τέλος να ήταν πέναλτι'. Και ποιος σε ρώτησε ρε Σιδηρόπουλε του λέω εγώ. Αυτά όλα υπάγονται στους ανθρώπους του παρασκηνίου. Είδατε έναν διαιτητή απόψε να μην θέλει να χάσει η ΑΕΚ με τίποτα».