Ένταση κατά την άφιξη του πούλμαν της Λαμίας στο γήπεδο της Νίκαιας (vid)

Οι οπαδοί του Ιωνικού στο γήπεδο της Νίκαιας

i

© Intime

Ένταση κατά την άφιξη του πούλμαν της Λαμίας στο γήπεδο της Νίκαιας (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:45 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 13.05.2023
Οι οπαδοί του Ιωνικού άναψαν καπνογόνα κατά την άφιξη του του πούλμαν της Λαμίας στη Νίκαι, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν να τους απομακρύνουν από το σημείο.

Ιωνικός και Λαμία δίνουν έναν τελικό παραμονής στο γήπεδο της Νίκαιας. Οι φιλοξενούμενοι φτάνουν σε αυτό το do or die παιχνίδι με το πλεονέκτημα του +2 στη βαθμολογία και μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους ακόμη και με ισοπαλία.

Ο Ιωνικός θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία και να στείλει τη Λαμία παρέα με τον Λεβαδειακό στη Super League 2. Παιχνίδι για γερά νεύρα στο γήπεδο της Νίκαιας, που αναμένεται να είναι γεμάτο από φίλους των γηπεδούχων. Με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν από νωρίς αισθητή την παρουσία τους στα πέριξ του γηπέδου.  

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Συνθήκη απαραίτητη καθώς τα νεύρα είναι τεντωμένα, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στην άφιξη του πούλμαν των φιλοξενούμενων.

Δύο μήνες απαγόρευση στον υπεύθυνο ασφαλείας της Λαμίας - Είχε πιάσει τον Γκροφ από τον λαιμό (vid)
SUPER LEAGUE

17:35 - 12.05.2023

Δύο μήνες απαγόρευση στον υπεύθυνο ασφαλείας της Λαμίας - Είχε πιάσει τον Γκροφ από τον λαιμό (vid)

Με δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της Λαμίας, Νίκος Ευσταθίου, ο οποίος είχε πιάσει από τον λαιμό τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Γκροφ.

Μερίδα οπαδών του Ιωνικού με το που αντιλήφθηκε πως έφτασαν οι Φθιώτες, επισκέφθηκαν τη θύρα από την οποία πέρναγε το λεωφορείο και άναψαν καπνογόνα.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έσπευσαν στο σημείο για να τους απομακρύνουν και το ζήτημα έληξε ομαλά, με τους φίλους των γηπεδούχων να αποχωρούν από τις κερκίδες.

Tags: