Επαναφέρει το θέμα Γκατούζο κορυφαίος Ιταλός δημοσιογράφος: «Προσπαθεί να τον πείσει ο Ολυμπιακός»
i

Ο Τζενάρο Γκατούζο / Photo by David Aliaga/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Επαναφέρει το θέμα Γκατούζο κορυφαίος Ιταλός δημοσιογράφος: «Προσπαθεί να τον πείσει ο Ολυμπιακός»

Κώστας Τσιακλής 08:51 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 14.05.2023
Ο κορυφαίος Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, αναφέρει πως ο Τζενάρο Γκατούζο αποτελεί το νούμερο 1 στόχο της διοίκησης του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στον Ολυμπιακό και διάφορα ονόματα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας από τα ρεπορτάζ της ομάδας. Ένα από αυτά είναι και αυτό του Τζενάρο Γκατούζο, το οποίο και επανέφερε στη συζήτηση κορυφαίος Ιταλός δημοσιογράφος.

Πρόκειται για τον Νικολό Σίρα, ο οποίος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως οι «Πειραιώτες» έχουν θέσει τον Γκατούζο ως το νούμερο 1 στόχο για να αναλάβει την ομάδα τον επόμενο Ιούλιο και μάλιστα ήδη προσπαθούν να πείσουν τον Ιταλό για να κατηφορίσει προς το λιμάνι.

Το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο έπαιξε πολύ και τον προηγούμενο μήνα ως το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Αυτό έχει να κάνει πιθανώς με την εξαιρετική σχέση του 45χρονου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ η περίπτωση του είχε ακουστεί και παλιότερα όπως επισημάναμε σε σχετικό άρθρο και είναι ένα πρόσωπο που έχει αρκετούς υποστηρικτές μέσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως τον Απρίλιο αρκετός κόσμος έδειξε να μην ψήνεται με τον Ιταλό προπονητή και μάλλον δεν πιστεύουν πως θα είναι αυτός που θα φέρει τον Ολυμπιακό και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Πώς μεταφράζεται η παρουσία του Κορδόν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό - Οι ομάδες που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής
SUPER LEAGUE

23:10 - 13.05.2023

Πώς μεταφράζεται η παρουσία του Κορδόν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό - Οι ομάδες που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής

Ο Αντόνιο Κορδόν, βρίσκεται στη χώρα μας και συναντήθηκε με τον Κριστιάν Καρεμπέ, σε μια επαφή ωστόσο γενικού ενδιαφέροντος. Τι (δεν) σημαίνει η κουβέντα με τον 59χρονο τεχνικό διευθυντή για το πλάνο του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Η φημολογία συνεχίζεται τις τελευταίες μέρες και οι δύο νεότεροι που συνδέθηκαν με τον Ολυμπιακό ήταν οι Νιλ Λένον και του Φραντσέσκο Φαριόλι. Ο πρώτος είχε μεταξύ άλλων πολυετή παρουσία και με τίτλους στη Σέλτικ ενώ πρόσφατα διετέλεσε και προπονητής της Ομόνοιας Λευκωσίας, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στους ομίλους του Europa League.

Ο δεύτερος μόλις πριν δύο χρόνια έγινε πρώτος προπονητής και ήταν τεχνικός στις Καραγκουμρούκ και Αλάνιασπορ της Τουρκίας. Τόσο οι δύο προαναφερθέντες όσο και ο Γκατούζο είναι χωρίς σύλλογο και μπορούν να διαπραγματευτούν ελεύθερα με τον Ολυμπιακό.