Πρώτα Σπάτα για δουλειά και μετά... κούπα για τον Αραούχο
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Πρώτα Σπάτα για δουλειά και μετά... κούπα για τον Αραούχο

Κώστας Τσίλης 12:27 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 14.05.2023
Ο Αραούχο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και το βράδυ θα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο πρώτα είχε δουλειά στα Σπάτα για το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Ο Σέρχιο Αραούχο το είπε και το έκανε. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και διαφορετικά. Δεν υπήρχε τίποτα και να κανείς που να κρατούσε τον αρχηγό της ΑΕΚ στην Ισπανία, την στιγμή που οι συμπαίκτες του εδώ θα σήκωναν την κούπα της πρωταθλήτριας. Άλλωστε κανείς και από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν ήθελε όλο αυτό να γίνει χωρίς τον Αραούχο. 

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Και φυσικά το βράδυ θα βρίσκεται κανονικά στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας και κατόπιν θα είναι αυτός πρώτος που θα σηκώσει το τρόπαιο. Παρόλα αυτά, ο Αραούχο δεν παραμελεί καθόλου την δουλειά που έχει στο κομμάτι του προγράμματος της αποθεραπείας στο γόνατο. Γι αυτό και πολύ πρωί σήμερα πήγε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για δουλειά. 

Δεν θέλει να αφήνει να πάει χαμένο ούτε ένα λεπτό δουλειάς ο αρχηγός της ΑΕΚ. Και αυτό διότι ο στόχος που έχει βάλει είναι να δουλέψει πολύ σκληρά, χωρίς καθόλου διακοπές, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ξανά στην αγωνιστική δράση.