Το πραγματικό πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη!

Ιβάν Σαββίδης

i

© Intime

Το πραγματικό πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη!

Μια διαφορετική ιστορία για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έρχεται από τη Ρωσία.

Μια ιδιαίτερη ιστορία κάνει τον γύρο της Ρωσίας τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με μια διάσημη αθλήτρια της χώρας αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο λόγος γίνεται για την 35χρονη Ολυμπιονίκη Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβα, η οποία αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και τον τρόπο που στάθηκε δίπλα της ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου.

Η χαντμπολίστρια της Ροστόφ έκανε μάλιστα μια ανάρτηση στο instagram ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια που λέγεται "Λέμφωμα Hodgkin" και προκαλεί ουσιαστικά καρκίνο στους λεμφαδένες.

Σε συνέντευξή της, η Μπομπροβνίκοβα δημοσιοποίησε άγνωστες πτυχές της ιστορίας. «Ο Ιβάν Σαββίδης με πήρε τηλέφωνο στις 21 Απριλίου και με ρώτησε γιατί δεν του ζήτησα βοήθεια για την διαδικασία. Μου είπε να έχω δύναμη και κουράγιο. Τα αποτελέσματα δεν είναι ευχάριστα αλλά όλα θα πάνε καλά. Έχεις λέμφωμα Hodgkin.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα ήμουν σε σοκ, τότε αμέσως ο εγκέφαλός μου άρχισε να σκέφτεται πώς να λύσει το πρόβλημα, τι να κάνω, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης πήρε όλες αυτές τις ανησυχίες εντελώς πάνω του, μου έδωσε μια διεύθυνση και μου είπε τι ώρα και σε ποιον γιατρό πρέπει να πάω».

Του είμαι απίστευτα ευγνώμων που ήταν μαζί μου μια τέτοια στιγμή και πρόσφερε άμεσα πραγματική βοήθεια και το μονοπάτι με το οποίο θα φτάσω στην ανάρρωση» κατέληξε η Μπομπροβνίκοβα η οποία έχει ξεκινήσει τον κύκλο των χημειοθεραπειών που απαιτούνται και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία.