Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Γιώργο Χριστοβασίλη

Γιώργος Χριστοβασίλης

i

Γιώργος Χριστοβασίλης/ ©Intime

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Γιώργο Χριστοβασίλη

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:09 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 14.05.2023
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρέτησε τον Γιώργο Χριστοβασίλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, στέλνοντας συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένειά του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών σήμερα (14/5) ο επί χρόνια ιστορικός διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, σκορπώντας θλίψη στην ομάδα των Ιωαννίνων και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες της Super League τον αποχαιρέτησαν με ένα συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένειά του μέσω των social media. 

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών αποτέλεσε επί σειρά ετών τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα και επί των ημερών του η ομάδα της Ηπείρου έζησε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της. Παράλληλα, η ενασχόλησή του γενικότερα με το ποδόσφαιρο χαρακτηρίστηκε από λογική και μετριοπάθεια και ήταν πάντα μια φωνή που χρειαζόταν το άθλημα στη χώρα μας».

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά και ειλικρινή θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του εμβληματικού Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα και θα μνημονεύεται πάντα για την σπουδαία προσφορά του στην ομάδα του, αλλά και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: «Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, διοικητικού ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 15 χρόνια. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην ομάδα του».

Η ανακοίνωση του Βόλου: «H ΠΑΕ Βόλος εκφράζει την θλίψη της για το θάνατο του διοικητικού ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. ⁣Επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σπουδαία προσφορά στην ομάδα του. ⁣Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Η ανακοίνωση του Ιωνικού: «Η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη. Ένας άνθρωπος που είχε τεράστια συμβολή σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα λείψει από το ποδόσφαιρο. Δύναμη και κουράγιο ευχόμαστε στους οικείους του».