Το ποδόσφαιρο όπως θα θέλαμε να είναι: H Κ15 του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τους παίκτες της Κ15 του Ολυμπιακού (vid)

Το ποδόσφαιρο όπως θα θέλαμε να είναι: H Κ15 του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τους παίκτες της Κ15 του Ολυμπιακού (vid)

Sportal newsroom 15:58 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 14.05.2023
Μία ακόμη μεγάλη στιγμή πρόσφεραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Super League K15.

Τα παιδιά δείχνουν τον δρόμο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 του Ολυμπιακού και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ15 στη Super League. Το αποτέλεσμα, όμως, έχει ελάχιστη σημασία. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν μαθήματα ευγενούς άμιλλας.

Μετά το τέλος του τελικού και κατά τη διάρκεια της απονομής, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν τους αντιπάλους τους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν απαρηγόρητοι μετά την απώλεια του τίτλου και παρέλαβαν περίλυποι τα μετάλλιά τους.

Οι εικόνες αυτές έρχονται λίγες ημέρες μετά τη viral στιγμή ανάμεσα στους αρχηγούς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Μπέρδος και ο Κωνσταντίνος Θεοχάρης έκαναν δηλώσεις ο ένας δίπλα στον άλλον. Μετά το τέλος των δηλώσεών τους οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αγκαλιάστηκαν έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο.

Δύο στιγμές, που θέλουμε να βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δύο στιγμές που γεννούν χιλιάδες συναισθήματα κι έχουμε ανάγκη προκειμένου να ξεφύγει ο αθλητισμός από την τοξικότητα. 

Tags: