Παναθηναϊκός: Το πανό-στήριξη στον Γιοβάνοβιτς (pic)

Το πανό της Θύρας 13 για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Το πανό της Θύρας 13 για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το πανό-στήριξη στον Γιοβάνοβιτς (pic)

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:44 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 14.05.2023
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την υποστήριξη τους στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με ένα πανό στη Θύρα 13.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς μονοπώλησε την επικαιρότητα με το δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσε κατά των ποδοσφαιρικών αρχών, για την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού με τα κρούσματα κορωνοϊού πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού συστοιχήθηκαν στο πλευρό του Σέρβου προπονητή, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στο πρόσωπο του. Οι οργανωμένοι οπαδοί για να εκφράσουν τη στήριξη τους, ανάρτησαν πανό για τον Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

«Ιβάν μας έδειξες το δρόμο, μαζί θα πάμε ως την κορυφή» έγραφε το μήνυμα του κόσμου του Παναθηναϊκού. Με αποδέκτη τόσο τον Γιοβάνοβιτς, για να συνεχίσει τη δουλειά του στο Τριφύλλι.

Το χτύπημα του Covid-19 πριν τους «τελικούς»
SUPER LEAGUE

11:19 - 13.05.2023

Το χτύπημα του Covid-19 πριν τους «τελικούς»

Ο Παναθηναϊκός επλήγη από δύο μίνι-επιδημίες κορωνοϊού σε δύο πολύ κρίσιμες στιγμές της σεζόν: στα προκριματικά με τη Σλάβια Πράγας και στο ντέρμπι που έκρινε τον τίτλο με τον Ολυμπιακό.

Αλλά και προς πάσα κατεύθυνση, με όσους ενοχλούνται με τον άνθρωπο ο οποίος επαναφέρει τον Σύλλογο στην κανονικότητα του. Γιατί η αλήθεια είναι πως τα λεγόμενα του Σέρβου δυσαρέστησαν αρκετούς.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η ατμόσφαιρα δονήθηκε με συνθήματα υπέρ του, με τον ίδιο να ανταποδίδει με υψωμένη γροθιά.