Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Τσέριν - Η αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του ταλαντούχου Σλοβένου

Ο Άνταμ Τσέριν.

i

©intime

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Τσέριν - Η αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του ταλαντούχου Σλοβένου

Sportal newsroom 19:26 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 14.05.2023
Ο ατζέντης του Άνταμ Τσέριν έρχεται στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό για αναπροσαρμογή του συμβολαίου και πιθανή επέκταση της χρονικής διάρκειας.

Ο Άνταμ Τσέριν ασφαλώς ήταν από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι.

Ο διεθνής Σλοβένος χαφ, ο οποίος στις 16 του ερχόμενου Ιουλίου θα κλείσει τα 24 του χρόνια, υπέγραψε έως το 2026 κι αποδείχθηκε χρήσιμο εργαλείο στη μεσαία γραμμή. Στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσφορά του, ενώ είναι κι από τους πλέον χαμηλόμισθους. Γι’ αυτό όπως έχει διαρρεύσει εδώ και λίγες μέρες, θα έρθει στην Αθήνα ο εκπρόσωπός του Αμίρ Ρούζνιτς.

Σκοπός του ταξιδιού του Ρούζνιτς, ο οποίος είναι και ο μάνατζερ των Σπόραρ, Βέρμπιτς είναι να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Τσέριν.

Να γίνει μία αύξηση αποδοχών και πιθανότητα κι επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου. Να δέσει ο Παναθηναϊκός τον παίκτη στη Λεωφόρο και να γίνει ουσιαστικά κι ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία.

Πρόσφατα, άλλωστε, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Ιωαννίδη, στον οποίο επίσης έγινε σημαντική αύξηση, αφού οι πάγιες αποδοχές του ήταν κάτω από 100.000 ευρώ και τώρα σχεδόν τριπλασιάστηκαν. Σε κάθε περίπτωση, ο Τσέριν δείχνει να έχει δεθεί με τον Παναθηναϊκό κι επιθυμία και του παίκτη είναι να μείνει αρκετά χρόνια στην ομάδα, όμως, σημαντικό για την πλευρά του είναι να ικανοποιηθεί και οικονομικά και ν’ ανταμειφθεί για την παρουσία του στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του «τριφυλλιού».