Ψηφοφόρος έριξε... ΑΕΚ στην κάλπη

Κάλπη και ΑΕΚ

i

© Intime (Sportal)

Ψηφοφόρος έριξε... ΑΕΚ στην κάλπη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:00 - 21.05.2023
Ένας ψηφοφόρος φαίνεται πως δεν πείστηκε από τις θέσεις των μεγάλων κομμάτων και έτσι αποφάσισε να ρίξει στην κάλπη την αγαπημένη του ομάδα, ΑΕΚ.

Σε κλίμα εκλογών βρίσκεται ολόκληρη η χώρα αφού από το πρωί της Κυριακής (21/5), μεγάλος είναι ο αριθμός των ανθρώπων που συρρέουν στα κέντρα, προκειμένου να εκφράσουν μέσω της ψήφου τους τις πολιτικές τους θέσεις.

Ένας από αυτούς όμως φαίνεται πως δεν πείστηκε ούτε από τη Νέα Δημοκρατία, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και από κανένα άλλο κόμμα που έχει θέσει υποψηφιότητα. Τι έκανε για αυτό; Με αρκετή δόση χιούμορ, ο φίλος της ΑΕΚ έριξε στην κάλπη ψηφοδέλτιο με την αγαπημένη του ομάδα.

Ο αθλητισμός δηλώνει «παρών» στις Εκλογές του 2023 - Οι υποψηφιότητες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12:17 - 17.05.2023

Ο αθλητισμός δηλώνει «παρών» στις Εκλογές του 2023 - Οι υποψηφιότητες

Ο «πολιτικός πυρετός» έχει αρχίσει ήδη να... εξαπλώνεται στην Ελλάδα, με τις Εκλογές για το 2023 να πλησιάζουν. Αρκετοί είναι οι άνθρωποι του αθλητισμού που αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα, τόσο πρώην όσο και νυν, με φόντο τη φετινή «μάχη της κάλπης».

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕ», είναι το μήνυμα που θα αντικρίσει η εφορευτική επιτροπή, όταν θα κληθεί να κάνει την καταμέτρηση. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρει ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

© Google