«Μάχη» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για παίκτη της Γιουβέντους βλέπουν στο εξωτερικό

«Μάχη» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για παίκτη της Γιουβέντους βλέπουν στο εξωτερικό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:54 - 24.05.2023
Στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού βρίσκεται ο στόπερ της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι, σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού.

Τόσο οι ομάδες του εξωτερικού όσο και οι ελληνικές βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ τους, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν την ερχόμενη σεζόν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ. Σε πρώτο χρόνο οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ενίσχυση του δυναμικού τους, ούτως ώστε να αφήσουν πίσω την κακή τους χρονιά και να επιστρέψουν πιο δυνατοί. Σε δεύτερο, η Ένωση αποτελεί μία πλήρης ομάδα όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να γίνει ακόμα πιο ισχυρή, με φόντο μάλιστα και τα 100 χρόνια από την ίδρυση της.

Κοινός πόθος και για τους δύο φαίνεται να αποτελεί ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, ο οποίος αγωνίζεται στη Γιουβέντους. Ο Ιταλός στόπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας για την επόμενη χρονιά και με το συμβόλαιο του να εκπνέει το 2024, εκείνη θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα με την «calciostyle», λοιπόν, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ακόμα πολλές ομάδες στην Ευρώπη τον έχουν στο στόχαστρο τους, με την αξία πώλησης του να είναι σχετικά χαμηλή.

Παρά το γεγονός πως δεν ανήκει στα βασικά της στελέχη, ο Ρουγκάνι έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές με τη φανέλα της ομάδας, από το 2013 που αποκτήθηκε. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αγωνίστηκε συνολικά σε 129 παιχνίδια , εκ των οποίων μάλιστα πέτυχε και οκτώ γκολ. Μάλιστα, ο 28χρονος παίκτης είχε παίξει και στο παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας» κόντρα στον Ολυμπιακό για 20 λεπτά, τον Δεκέμβρη του 2017.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);