Ο αποχαιρετισμός του Άμραμπατ που έφερνε πιο πολύ σε αντίο παρά σε επανιδείν
i

Νορντίν Άμραμπατ/©intime

Ο αποχαιρετισμός του Άμραμπατ που έφερνε πιο πολύ σε αντίο παρά σε επανιδείν

Κώστας Τσίλης 12:51 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 26.05.2023
Το συμβόλαιο του Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει και ο τρόπος που αποχαιρέτησε τους πάντες μετά τον τελικό του κυπέλλου, έμοιαζε περισσότερο με «αντίο».

Η αλήθεια είναι πως την Τετάρτη μετά τον κερδισμένο τελικό στον Βόλο, το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ήταν μεν πανηγυρικό για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και έντονα φορτισμένο συναισθηματικά. Ήταν ουσιαστικά η τελευταία φορά που ήταν όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές μαζεμένοι, μετά από μια τόσο δύσκολη, τόσο έντονη και τόσο πετυχημένη σεζόν. Και αυτό από μόνο του είχε φόρτιση. Πολλώ δε μάλλον για κάποιους παίκτες που πιθανότατα θα φύγουν από την ομάδα, όπως ο Νορντίν Άμραμπατ. 

Το συμβόλαιο του Μαροκινού μεσοεπιθετικού λήγει τον επόμενο μήνα. Ακόμα δεν έχει γίνει κίνηση από την ΑΕΚ προς την κατεύθυνση της συζήτησης για ανανέωση, όπως συνέβη για παράδειγμα με την αντίστοιχη περίπτωση του Χατζισαφί. Και είναι γεγονός πως ο τρόπος που ο Άμραμπατ αποχαιρέτησε τους πάντες μέσα στην ομάδα μετά το τέλος του τελικού, έφερνε περισσότερο σε ένα "αντίο", παρά σε επανιδείν. 

Αγωνιστικά ο Αλμέιδα δεν είχε απολύτως κανένα παράπονο από τον Μαροκινό μέσα στη σεζόν. Άλλωστε βοήθησε πολύ και σημαντικά σ' όλους τους τομείς. Ενώ πέτυχε και καθοριστικά γκολ. Παρόλα αυτά φαίνεται πως έχουν μετρήσει και άλλες παράμετροι, όπως το γεγονός πως ο Άμραμπατ έχει ήδη κλείσει τα 36 του. Ή όπως τα οικογενειακά ζητήματα του Μαροκινού, που είχαν μπει στο τραπέζι και πέρυσι το καλοκαίρι. 

Ακόμα κάτι επίσημο δεν υπάρχει από την ΑΕΚ ως προς το μέλλον του Άμραμπατ. Παρόλα αυτά, ο τρόπος που ο Μαροκινός αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του μετά τον τελικό του κυπέλλου, άφησε σ' όλους την αίσθηση πως δεν θα βρίσκεται ανάμεσα τους, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ωστόσο μένει να φανεί τι θα γίνει οριστικά, μέσα στις επόμενες μέρες.