«Ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για τον Λινγκρ»

Όντρεϊ Λινγκρ / Slavia.cz

i

Όντρεϊ Λινγκρ / Slavia.cz

«Ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για τον Λινγκρ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:00 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 26.05.2023
Οι πληροφορίες από την Τσεχία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί επίσημα για τον Όντρεϊ Λινγκρ εντός των ημερών.

Θέμα ημερών θεωρούν στην Τσεχία την κατάθεση πρότασης από τον Παναθηναϊκό για τον Όντρεϊ Λινγκρ. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «infotbal.cz» σε ένα εκτενές ρεπορτάζ για το μέλλον του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Λινγκρ θεωρεί πως το τάιμινγκ είναι κατάλληλο για το επόμενο στάδιο στην καριέρα του και το έχει εξηγήσει στους παράγοντες της Σλάβια Πράγας.

Ο Τσέχος επιτελικός χαφ αρνήθηκε πριν λίγες μέρες πρόταση για να επεκτείνει το συμβόλαιο του, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024. Το δημοσίευμα συμπληρώνει πως αυτή ήταν η δεύτερη άρνηση του Λινγκρ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Sportal.

Η Σλάβια θέλει να «δέσει» ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία της, όμως δεν τυγχάνει ανταπόκρισης. Αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον Λινγκρ από τον Ιανουάριο και θα προσπαθήσει ξανά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η προσφορά του Τριφυλλιού θα κατατεθεί εντός των ημερών. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μετά το τέλος του τσεχικού πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Οι πληροφορίες από την Τσεχία προσδιορίζουν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αντίτιμο που δεν θα κάμψει τις αντιστάσεις της Σλάβια Πράγας, πάντα με βάση τα γραφόμενα της ιστοσελίδας.

«Θα πρέπει να πληρώσουν πολλά περισσότερα» δήλωσε ο Ντάνιελ Κόνραντ, μέλος της διοίκησης της Σλάβια, σχολιάζοντας τις φήμες για το μέλλον του Λινγκρ. Όσο για τους «πράσινους», εμφανίζονται διατεθειμένοι για την υπέρβαση για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 24χρονου διεθνή με την Τσεχία.