«Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Τίτε»

«Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Τίτε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:41 - 26.05.2023
Ένα βήμα παραπέρα πάνε στη Βραζιλία τη σύνδεση του Τίτε με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, θέλοντας να κλείσει την πρώτη σημαντική «τρύπα» ενόψει της σεζόν 2023-24. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν για τους Πειραιώτες είναι και αυτό του Τίτε, ο οποίος αποχώρησε από την εθνική Βραζιλίας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Νωρίτερα μέσα στη Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο 62χρονος τεχνικός προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», αποτελώντας μία από τις πολλές περιπτώσεις που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Εντούτοις, στην πατρίδα του Βραζιλιάνου τα δημοσιεύματα έρχονται να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση του, αναφέροντας πως ο Τίτε πλέον διαπραγματεύεται με τους «ερυθρόλευκους» και όχι μόνο.

«Η Αλ Χιλάλ δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Τίτε. Υπάρχουν επίσης διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, έναν τουρκικό σύλλογο και έναν άλλο από την Ιαπωνία. Ο πρώην προπονητής της εθνικής Βραζιλίας δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του», ανέφερε συγκεκριμένα στο Twitter του ο δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε, ο οποίος πήγε τη σχέση των Πειριαωτών με τον Βραζιλιάνο ένα βήμα παραπέρα.

Tags: